tsva Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ako je dozvoljeno da se vratimo tenisuIma i pozitivnih stvari kao npr. iduce godine ne mozemo gostovati ni spancima ni rusima ni svajcarcima a sve ostale mozemo dobiti na bilo kojoj podlozi
Dorando Pietri Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ako je dozvoljeno da se vratimo tenisuIma i pozitivnih stvari kao npr. iduce godine ne mozemo gostovati ni spancima ni rusima ni svajcarcima a sve ostale mozemo dobiti na bilo kojoj podloziArgentina na sljaci?
samo_opusteno Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 (edited) Kako hiperglupo izgubljen servis, strasno! Kod 15-0 ima cist smec na mrezi i salje mu loptu lepo na reket a moze da bira stranu! Kod 30-40 pravi duplu servis gresku! Edited March 8, 2009 by samo_opusteno
samo_opusteno Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Neverovatan je. Vodi 1-0 i ima 2 brejk lopte, umesto da povede 3-0 gubi 1-2, i to posle 40-0 u trecem gemu! Kakav lik, nije toliko igracki losiji koliko pravi nenormalne gluposti na terenu.
Filipenko Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Pa da. Čak bih dodao da je mogao da nakon 3-0 uzme još 1 servis Nadalu i dobije 2 svoja, što bi mu bilo dovoljno za 6-0. Nakon toga bi mu preostalo da dobije još samo 2 seta, što je 33% lakše nego dobiti još 3.
Daddy Cool Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Sudeći po broju komentara, meč je pobudio ogromno interesovanje i prouzrokovao bujicu emocija! :)
tsva Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 na kraju ocekivanih 1-4Spanci i da su igrali sa Robredom i almagrom bilo bi najmanje 3-2 za njih.
gorance Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ako je dozvoljeno da se vratimo tenisuIma i pozitivnih stvari kao npr. iduce godine ne mozemo gostovati ni spancima ni rusima ni svajcarcima a sve ostale mozemo dobiti na bilo kojoj podlozinisam bas siguran da cemo ostati u svetskoj grupi...kad nam dodju svajcarci ima da nas otresu usred beograda...problem sa tenisom je sto ga ima previse..ja sam se bar zasitio i to obilato...inace stipsa je kralj..tek sam sad video koliko je gemova uzeo nadalu..znam da je bilo 3:0,ali samo tri gema ..jeste da je nadal nadal,ali jebiga,mislim da bi 234 igrac uzeo bar gem vise
Brazilac Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 nisam bas siguran da cemo ostati u svetskoj grupi...kad nam dodju svajcarci ima da nas otresu usred beograda...problem sa tenisom je sto ga ima previse..ja sam se bar zasitio i to obilato...inace stipsa je kralj..tek sam sad video koliko je gemova uzeo nadalu..znam da je bilo 3:0,ali samo tri gema ..jeste da je nadal nadal,ali jebiga,mislim da bi 234 igrac uzeo bar gem viseUkidajte ovaj sabanski sport, zasitili ste nam Goranceta a i Filipence ga ne voli... I da, nije 90% vec 190%...
red star forever Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Pa da. Čak bih dodao da je mogao da nakon 3-0 uzme još 1 servis Nadalu i dobije 2 svoja, što bi mu bilo dovoljno za 6-0. Nakon toga bi mu preostalo da dobije još samo 2 seta, što je 33% lakše nego dobiti još 3.
hazard Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 rsf, otkud ti na tenisu, kad ga hejtujes toliko? ;)Ovaj "sudar Titana" je stvarno bio zalostan...oprase nas...nego kako se zove onaj 3. kup gde igraju u miksu, sto smo bili u finalu prosle godine i koji realno nikog ne zanima previse? Mogli bi to da osvojimo
pyrky Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 rsf, otkud ti na tenisu, kad ga hejtujes toliko? ;)Ovaj "sudar Titana" je stvarno bio zalostan...oprase nas...nego kako se zove onaj 3. kup gde igraju u miksu, sto smo bili u finalu prosle godine i koji realno nikog ne zanima previse? Mogli bi to da osvojimo mislis na ovo http://hopmancup.com/ mislim da ga kod zovu hofman kup, slazem se da za osvajanje ovog takmicenja imamo sanse
levi Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Izraz finale pre finala dobija 1 novu dimenziju Fed kup reprezentacija Srbije igraće protiv selekcije Rusije u prvom kolu Svetske A grupe, odlučeno je žrebom u Parizu.Mečevi se igraju šestog i sedmog februara naredne godine. Selektor Srbije Dejan Vraneš rekao je u izjavi za B92 da je naša selekcija dobila najtežeg mogućeg rivala, ali da je pozitivna stvar što se meč igra u Srbiji.
Recommended Posts