Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

ako je dozvoljeno da se vratimo tenisuIma i pozitivnih stvari kao npr. iduce godine ne mozemo gostovati ni spancima ni rusima ni svajcarcima a sve ostale mozemo dobiti na bilo kojoj podlozi

Posted
ako je dozvoljeno da se vratimo tenisuIma i pozitivnih stvari kao npr. iduce godine ne mozemo gostovati ni spancima ni rusima ni svajcarcima a sve ostale mozemo dobiti na bilo kojoj podlozi
Argentina na sljaci?
Posted (edited)

Kako hiperglupo izgubljen servis, strasno! Kod 15-0 ima cist smec na mrezi i salje mu loptu lepo na reket a moze da bira stranu! Kod 30-40 pravi duplu servis gresku!

Edited by samo_opusteno
Posted

Neverovatan je. Vodi 1-0 i ima 2 brejk lopte, umesto da povede 3-0 gubi 1-2, i to posle 40-0 u trecem gemu! Kakav lik, nije toliko igracki losiji koliko pravi nenormalne gluposti na terenu.

Posted

Pa da. Čak bih dodao da je mogao da nakon 3-0 uzme još 1 servis Nadalu i dobije 2 svoja, što bi mu bilo dovoljno za 6-0. Nakon toga bi mu preostalo da dobije još samo 2 seta, što je 33% lakše nego dobiti još 3.

Posted

Sudeći po broju komentara, meč je pobudio ogromno interesovanje i prouzrokovao bujicu emocija! :)

Posted

na kraju ocekivanih 1-4Spanci i da su igrali sa Robredom i almagrom bilo bi najmanje 3-2 za njih.

Posted
nisam bas siguran da cemo ostati u svetskoj grupi...kad nam dodju svajcarci ima da nas otresu usred beograda...problem sa tenisom je sto ga ima previse..ja sam se bar zasitio i to obilato...inace stipsa je kralj..tek sam sad video koliko je gemova uzeo nadalu..znam da je bilo 3:0,ali samo tri gema :lol: ..jeste da je nadal nadal,ali jebiga,mislim da bi 234 igrac uzeo bar gem vise
Posted

Pa koliko je uzeo Federer u finalu Rolan Garosa?

Posted
nisam bas siguran da cemo ostati u svetskoj grupi...kad nam dodju svajcarci ima da nas otresu usred beograda...problem sa tenisom je sto ga ima previse..ja sam se bar zasitio i to obilato...inace stipsa je kralj..tek sam sad video koliko je gemova uzeo nadalu..znam da je bilo 3:0,ali samo tri gema :lol: ..jeste da je nadal nadal,ali jebiga,mislim da bi 234 igrac uzeo bar gem vise
Ukidajte ovaj sabanski sport, zasitili ste nam Goranceta a i Filipence ga ne voli... angry.gif I da, nije 90% vec 190%...
Posted
Pa da. Čak bih dodao da je mogao da nakon 3-0 uzme još 1 servis Nadalu i dobije 2 svoja, što bi mu bilo dovoljno za 6-0. Nakon toga bi mu preostalo da dobije još samo 2 seta, što je 33% lakše nego dobiti još 3.
:lol::lol::lol:
Posted

rsf, otkud ti na tenisu, kad ga hejtujes toliko? ;)Ovaj "sudar Titana" je stvarno bio zalostan...oprase nas...nego kako se zove onaj 3. kup gde igraju u miksu, sto smo bili u finalu prosle godine i koji realno nikog ne zanima previse? Mogli bi to da osvojimo :s_d:

Posted
rsf, otkud ti na tenisu, kad ga hejtujes toliko? ;)Ovaj "sudar Titana" je stvarno bio zalostan...oprase nas...nego kako se zove onaj 3. kup gde igraju u miksu, sto smo bili u finalu prosle godine i koji realno nikog ne zanima previse? Mogli bi to da osvojimo :s_d:
mislis na ovo http://hopmancup.com/ mislim da ga kod zovu hofman kup, slazem se da za osvajanje ovog takmicenja imamo sanse
  • 2 months later...
Posted

Izraz finale pre finala dobija 1 novu dimenziju

Fed kup reprezentacija Srbije igraće protiv selekcije Rusije u prvom kolu Svetske A grupe, odlučeno je žrebom u Parizu.Mečevi se igraju šestog i sedmog februara naredne godine. Selektor Srbije Dejan Vraneš rekao je u izjavi za B92 da je naša selekcija dobila najtežeg mogućeg rivala, ali da je pozitivna stvar što se meč igra u Srbiji.