autsajder Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 AI pravi slike prema vašim uputstvima/skici. Dua lipa, big bra, alien beach, cartoon: Two iphones kissing in the moonlight, alien world, glitzy: pretty girl, colors, magazine cover, photo like: bonus: aleksandar vucic eating bugs on an elephant Spoiler Stable Diffusion Demo Diffuse the rest Grafički dizajneri i umjetnici 1
Popular Post hoffnung Posted January 14 Popular Post Posted January 14 ja sam se primio na kolaz, vodene bojice i mozda akril - ovo poslednje jos nisam probao, a kao zanemarujem sve do sada sto sam morao da kupim i kao.. "ma, akril je ono sto bi mi leglo 100%. ali sve ovo sto sam naveo, mene ne vodi u klasican pristup istim. u smislu.. "da, ja sada radim plazu/sunset sa vodenim bojicama i kao super!" ne tako. primenjujem tehniku sa onim sto vec radim [mnogi su verovatno upoznati da ja radim dosta sa fotografijom i teksturama] tako da, takav pristup stvarno ima smisla. sve je ovo pocetak, ali vidim da uzivam u kreativnoj slobodi koju mogu da priustim ovom, novom tehnikom. 3 8
Mel Posted January 14 Posted January 14 46 minutes ago, hoffnung said: ja sam se primio na kolaz, vodene bojice i mozda akril - ovo poslednje jos nisam probao, a kao zanemarujem sve do sada sto sam morao da kupim i kao.. "ma, akril je ono sto bi mi leglo 100%. ali sve ovo sto sam naveo, mene ne vodi u klasican pristup istim. u smislu.. "da, ja sada radim plazu/sunset sa vodenim bojicama i kao super!" ne tako. primenjujem tehniku sa onim sto vec radim [mnogi su verovatno upoznati da ja radim dosta sa fotografijom i teksturama] tako da, takav pristup stvarno ima smisla. sve je ovo pocetak, ali vidim da uzivam u kreativnoj slobodi koju mogu da priustim ovom, novom tehnikom. Ovo je super, sta radis sa slikama?
hoffnung Posted January 14 Posted January 14 12 minutes ago, Mel said: Ovo je super, sta radis sa slikama? hvala! nista, ako mislis sa ovim novim stvarima. bukvalno sam poceo negde krajem decembra, tako da, sve je prilicno novo. meni isto nije jos jasno sve, odn. da li je ovo pravac u kojem zelim da idem. naivno deluje i to je ok, ali vidim da to jos uvek nije onako kako bih bas voleo da bude moj pravac.
Mel Posted January 14 Posted January 14 Just now, hoffnung said: hvala! nista, ako mislis sa ovim novim stvarima. bukvalno sam poceo negde krajem decembra, tako da, sve je prilicno novo. meni isto nije jos jasno sve, odn. da li je ovo pravac u kojem zelim da idem. naivno deluje i to je ok, ali vidim da to jos uvek nije onako kako bih bas voleo da bude moj pravac. Ova zadnja mi se posebno svidja, mnogo je lepo. Jesi li po profesiji neki umetnik, dizajner i slicno?
hoffnung Posted January 14 Posted January 14 2 minutes ago, Mel said: Ova zadnja mi se posebno svidja, mnogo je lepo. Jesi li po profesiji neki umetnik, dizajner i slicno? hvala! nisam, ja sam amater. fotografijom sam poceo da se bavim 2007. sasvim slucajno i od tada dosta eksperimentisem. sto se tice ove poslednje, vrlo rado bih ti je poklonio kao tiff. format i onda ti mozes da je stampas ako hoces. odn. da ti visi na zidu?
Mel Posted January 14 Posted January 14 2 minutes ago, hoffnung said: hvala! nisam, ja sam amater. fotografijom sam poceo da se bavim 2007. sasvim slucajno i od tada dosta eksperimentisem. sto se tice ove poslednje, vrlo rado bih ti je poklonio kao tiff. format i onda ti mozes da je stampas ako hoces. odn. da ti visi na zidu? Super! Pa da, bas mi se svidja a u novom stanu za sad nemam skoro nista za na zid 1
hoffnung Posted Saturday at 18:00 Posted Saturday at 18:00 da li neko od vas radi kolaz, da li je radio nekad? koji lepkovi su super? ja sam se uhvatio odmah lepka za drvo ali vidim da je on jako krut kada se osusi iako je debeli papir. jedino je na kartonu solidan, dobro izgleda. isti mi se dopada sto kada se osusi bude providan. imam neki nas i neki italijanski i oba se isto ponasaju. trenutno koristim neki "obican" lepak: 'glue stick'. oblik i sistem kako se koristi je kao 'labelo' i mackam onda po papiru i tako zalepim. zvao sam neke nase dve radnje da vidim da li imaju [btw ja jos uvek ne znam kako se ovo zove, potupuno sam zbunjen] akrilni medium - aka gel/lepak/stalijevec. uglavnom, ima nekoliko stvari koje se vezuju sa bojama, a tice se ovog gela. ako sam dobro shvatio, jedan od tih i samo jedan moze da sluzi kao lepak za papir. isto bude providan kada se osusi. neki je mat, neki sjajan, itd. zapravo, to je kao i najbolja stvar na svetu za kolaz. da li se neko od vas razume u ovo poslednje? danas sam razgovarao sa jednim slikarom i covek je upoznat/radio je pre sa akrilom i poznat mu je 'medium' za akril ali ne i lepak odn. da isti moze da se koristi kao lepak.
Recommended Posts