maheem Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) imaš zlatne ruke i Oko ljuttko Edited January 28, 2013 by maheem
ljuttko Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 imaš zlatne ruke i Oko ljuttko Danke , 2 meseca bolovanja pružaju neobične mogućnosti samo što će rodbina i prijatelji još malo početi da me gadjaju drvenim i ostalim predmetima kad im se pojavim na vratima . Pošto si tatko na žensku decu vid ovo za najmljadju uradjeno:Htela sam da pravim i šifonjer al je gazdarica na lutku rekla- dodji mi na rodjendan al nemoj opet drvenu kutiju da mi doneseš :(
renne Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Genijalno Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
ljuttko Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) Zastrašujuće. Čekaj čekaj, ako nekad budeš imao žensko dete i ono u pismu deda mrazu zatraži kolevku za omiljenu lutku sa posteljinom setićeš me se :POps, da narudžbina je bila u roze boji -_- Edited January 28, 2013 by ljuttko
maheem Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 vid ovo za najmljadju uradjeno: voleo bih da vidim korak po korak kako radiš.lutka je scarry :DZastrašujuće.jes gledo Sheitan?
ljuttko Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 voleo bih da vidim korak po korak kako radiš.lutka je scarry :Djes gledo Sheitan?Zvaću kad se manem ing posla i napravim radionicu Ih scarry, kakve sve scarry igračke imamo i šta sve deca vole ova je najnevinija, voljena debeljuškasta afroamerička beba.Dzavli vas i šejtani zajedno odneli de se ovoga setiste
Dagmar Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Niko neće da se samohvali i pokazuje pa opet moram ja -_- Napravila sam jedan rodjendanski kolandez ili ti gajbicu i napunila ga omiljenim stvarima za poklonoprimaoca. Pored malanja, u pravljenje ovoga uložila sam i malo stolarskog i malo više šnajderskog zanata. Poklonoprimaoc nije neki mornarski tip, dapače, al mu se boje i motivi slažu uz kujnu A kad se iprazni šta je unutra kolandez se pretvara u kutiju za leba iz koje mrve neće prštati na sve strane.Divno si ovo napravila, sve sa onom slikom sa unutrašnje strane poklopca.
slepa živana Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 kolažna eko kanta za reciklažni otpad. samo u mom toplom domu
gospa buba Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 zhile kraljice :D za roditelje male dece koja vole da prave stvari od papira itakoto, bugarski izvor
ljuttko Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Aj da malo oživim temu kad niko drugi neće da se puva <_< a sigurna sam da svi po nešto majstorišu al se stide -_- Rezultat saradnje mene i jednog majstor stolara divnog i dobrog i jeftinog, škrinja za posteljinu i svašta još usput, velika, plus prva od 3 kuhinjske stolice, morske :) , druge 2 under construction Edited December 8, 2014 by ljuttko
yolo Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Danke , 2 meseca bolovanja pružaju neobične mogućnosti samo što će rodbina i prijatelji još malo početi da me gadjaju drvenim i ostalim predmetima kad im se pojavim na vratima . Pošto si tatko na žensku decu vid ovo za najmljadju uradjeno:Htela sam da pravim i šifonjer al je gazdarica na lutku rekla- dodji mi na rodjendan al nemoj opet drvenu kutiju da mi doneseš :( druzis se sa lepavom lukic
ljuttko Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 druzis se sa lepavom lukic Kretenu gde ovo iskopa Meni, Lepavi i beše li Mići Orloviću zapalo crno, da ne kažemo afroameričko dete. Aj rodilo se, treba ga ljuljati -_-
Recommended Posts