January 28, 201312 yr imaš zlatne ruke i Oko ljuttko Danke , 2 meseca bolovanja pružaju neobične mogućnosti samo što će rodbina i prijatelji još malo početi da me gadjaju drvenim i ostalim predmetima kad im se pojavim na vratima . Pošto si tatko na žensku decu vid ovo za najmljadju uradjeno:Htela sam da pravim i šifonjer al je gazdarica na lutku rekla- dodji mi na rodjendan al nemoj opet drvenu kutiju da mi doneseš :(
January 28, 201312 yr Zastrašujuće. Čekaj čekaj, ako nekad budeš imao žensko dete i ono u pismu deda mrazu zatraži kolevku za omiljenu lutku sa posteljinom setićeš me se :POps, da narudžbina je bila u roze boji -_- Edited January 28, 201312 yr by ljuttko
January 28, 201312 yr vid ovo za najmljadju uradjeno: voleo bih da vidim korak po korak kako radiš.lutka je scarry :DZastrašujuće.jes gledo Sheitan?
January 28, 201312 yr voleo bih da vidim korak po korak kako radiš.lutka je scarry :Djes gledo Sheitan?Zvaću kad se manem ing posla i napravim radionicu Ih scarry, kakve sve scarry igračke imamo i šta sve deca vole ova je najnevinija, voljena debeljuškasta afroamerička beba.Dzavli vas i šejtani zajedno odneli de se ovoga setiste
January 29, 201312 yr Niko neće da se samohvali i pokazuje pa opet moram ja -_- Napravila sam jedan rodjendanski kolandez ili ti gajbicu i napunila ga omiljenim stvarima za poklonoprimaoca. Pored malanja, u pravljenje ovoga uložila sam i malo stolarskog i malo više šnajderskog zanata. Poklonoprimaoc nije neki mornarski tip, dapače, al mu se boje i motivi slažu uz kujnu A kad se iprazni šta je unutra kolandez se pretvara u kutiju za leba iz koje mrve neće prštati na sve strane.Divno si ovo napravila, sve sa onom slikom sa unutrašnje strane poklopca.
March 15, 201411 yr zhile kraljice :D za roditelje male dece koja vole da prave stvari od papira itakoto, bugarski izvor
December 8, 201410 yr Aj da malo oživim temu kad niko drugi neće da se puva <_< a sigurna sam da svi po nešto majstorišu al se stide -_- Rezultat saradnje mene i jednog majstor stolara divnog i dobrog i jeftinog, škrinja za posteljinu i svašta još usput, velika, plus prva od 3 kuhinjske stolice, morske :) , druge 2 under construction Edited December 8, 201410 yr by ljuttko
December 8, 201410 yr Danke , 2 meseca bolovanja pružaju neobične mogućnosti samo što će rodbina i prijatelji još malo početi da me gadjaju drvenim i ostalim predmetima kad im se pojavim na vratima . Pošto si tatko na žensku decu vid ovo za najmljadju uradjeno:Htela sam da pravim i šifonjer al je gazdarica na lutku rekla- dodji mi na rodjendan al nemoj opet drvenu kutiju da mi doneseš :( druzis se sa lepavom lukic
December 8, 201410 yr druzis se sa lepavom lukic Kretenu gde ovo iskopa Meni, Lepavi i beše li Mići Orloviću zapalo crno, da ne kažemo afroameričko dete. Aj rodilo se, treba ga ljuljati -_-