Jump to content
IGNORED

Kreativni forumasi?

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

Doudžavola , to je nešto sa autorskim pravima pretpostavljam :unsure:, inače sam mislila nekim drugim povodom o tome, šta i kako. Jel ima toga u Srbalja. Ako imam novine sa Snupi stripom iseckam ih i zalepim lepkom na nešto nije valjda da i sa tim kršim neko pravilo. Pri tome niko nemre dokazati da je to kupljeno a ne dobijeno na poklon u mom slučaju:).Inače videla sam na jednoj prodajnoj izložbi silne razne torbe i novčanike sa printovima KortoM i ostalih strip junaka, kućna radionica . Regularno istaknute cene. Može li njih neko kazniti. Pojma si nemam o tome a i ostali izgleda , hvala na upozorenju:)

• 2 months later...
  • Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ljuttko

31

• gospa buba

30

• Mp40

19

• FranziskaKafka

12

Posted

Samo da vam mahnem , kad neće niko drugi da se ovde producira ^_^l30crsb3sfyz1im9a7l7.jpg

Posted

Jel se računaju i ideje - koje se nikako ne realizuju, nema se vremena?

Posted
Jel se računaju i ideje - koje se nikako ne realizuju, nema se vremena?
računaju. ja sam, na primer, jedan od najznačajnijih srpskih književnika i bedan bibliografski opus tu činjenicu ne može da umanji.
Posted
računaju. ja sam, na primer, jedan od najznačajnijih srpskih književnika i bedan bibliografski opus tu činjenicu ne može da umanji.
Samo treba vremenaRattlesnake%20ms2028.jpg
Posted
Samo treba vremenaRattlesnake%20ms2028.jpg
Captain, o captain :) ako onu šperploču tražiš da započneš ove radove možda je vreme došlo. Hajd pohitaj da ladja ne čeka, a ti ne čekaj penziju za nju :)
Posted (edited)
Captain, o captain :) ako onu šperploču tražiš da započneš ove radove možda je vreme došlo. Hajd pohitaj da ladja ne čeka, a ti ne čekaj penziju za nju :)
samo vreme, novac i živci.. ;) Inače, kvalitetniji se rade za oko par hiljada radnih sati (par godina aktivno, ako si vešt)

ovo je lakšeDSC02836.JPG

Edited by kapetanm
Posted
Samo da vam mahnem , kad neće niko drugi da se ovde producira ^_^
u bashti u ugrinovachkoj imash neke interesantne salvete i papirne maramice, bila juche. cene negledala, nishta nisu imali sto mene zanima.
Posted

Blagodarim, imam kolekciju salveta sad već topliku da mogu i ja da prodajem, ako te interesuije neki poseban motiv samo kaži, imam i za poklanjannje dovoljno :lolol: prešla sam i na pirinčani papir i štampanje na istom, otvorio se novi svet . Umreću zatrpana išaranim stvarima :lol:

Posted

Mod Podge je vrsta lepka koja se koristi za hobi poslove u dekupažu scrabookingu i sličnim svim ostalim hobi zanimacijama . Mislim da ga kod nas nema po ovim imenom niujednoj hobi radnji ali ima sličnih sve što se koristi za lepljenje i papira za dekupaž može poslužiti i za ovo- ti hob lepkovi imaju i malo laka u sebi pa se rad ne mora lakirati ako ne želiš. Vrlo sličan je recimo razblaženi drvofiks lepak samo nema lak u sebi i sve treba posle preći nekim akrilnim lakom najbolje . Ja nisam probala po tekstilu da radim sem kad pokapam po stolnjaku dok radim dekupaž :) ali vidim da je efekat i način isti, prvo se premaže podloga na koju se lepi, nanese materijal pa se premaže i materijal sa gornje strane. Drvofiks se koristi razblažen sa vodom za ove posliće, kako ide sa tekstilom koji je prilično debeo ne znam al uzmeš i probašMebl štofa ima u Italteks radnji u starom Merkatoru i kod Kalenića, na kilo se kupuje.Starih ogledala, na buvljakui Limundu ali mogu biti skuplja nego da kupiš ogledalo na meru, novo i onda ga uramiš u najednostavniji drveni ram , neofarban čak, ima tih letvica profilisanih na meru da se kupi u svim Uradi sam prodavnicama, a mislim da u onoj velikoj Brikoladge ili vec kako se zove kod Obilićevog stadiona rade i uslugu uramljivanja od njihovog materijala koji nije preskupHajd uradi pa pokaži :)

Posted (edited)

@ljuttko :Hail: čim sklepam pokazujem. hvala još jednom.

Edited by madazulu
  • 3 months later...
Posted

Niko neće da se samohvali i pokazuje pa opet moram ja -_- Napravila sam jedan rodjendanski kolandez ili ti gajbicu i napunila ga omiljenim stvarima za poklonoprimaoca. Pored malanja, u pravljenje ovoga uložila sam i malo stolarskog i malo više šnajderskog zanata. Poklonoprimaoc nije neki mornarski tip, dapače, al mu se boje i motivi slažu uz kujnu :happy:nhdis6074xfljxrhl5qn.jpgA kad se iprazni šta je unutra kolandez se pretvara u kutiju za leba iz koje mrve neće prštati na sve strane.glpqlibwhdg30hp84dc.jpg

Posted

kako je lepoooo!!! baš mi se sviđa, a ja pritom i nisam neki fan shabby chic-a. svaka čast!

Posted
kako je lepoooo!!! baš mi se sviđa, a ja pritom i nisam neki fan shabby chic-a.svaka čast!
Hvalaaaa :) Šabi je ovde s razlogom postavljen, kad se uhvati masnim prstima za još leba i ostanu tragovi posle se samo kaže , e to je kao starinski stil , šabi... palciovioni ;)