Jump to content
IGNORED

Kreativni forumasi?

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted
ljubomorna sam, znash? <_<shustikla ubiva, as well :D
:blush: Nucit cu te ^_^ najesen se prijavilo par zaintersovanih da zajedno lepkamo i crtamo :D A, šustikla je must još od kad je jedan stranski prjatelj pitao zašto svi Srbi imaju ono nešto končano na stvarima :D Onda sam našla novu namenu za kevine rukotvorine(a keva je majstor sa iglama al zaista), u nekim kutijama za nakit to postaje držač za mindjuše a nastalo kao ideja jednog poklona zvanog uspomene na bolju prošlost iz zavičaja. Nešto slično ovom dole :) urvyw5fsufexaliajot.jpg1v3fhm1cnahchcofxrad.jpg
  • 1 month later...
  • Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ljuttko

31

• gospa buba

30

• Mp40

19

• FranziskaKafka

12

Posted

Ovo bi pre išlo na majstorsku temu jer sam se naribala i našmirglala za sve pare . Počelo se od ove stare gospojewl0bl2xu3ajltjlgfwm.jpg a došlo na kraju do fejsliftinga i nove garderobe koja je prikrila više od 60 godinakxskf8ba9vu96fkk664.jpguz malo šepurenja sa ledjne strane -_- l2nv51rqrrvvmh25b5d.jpga i prednje sa lampom u istom shabby chic stilunkkjmmt99huvyrgpog6.jpg

Posted

Ne znam ko je Rada :unsure: , ovo je dekupaž kod Ljuttka :) sam svoj majstor iz kuhinje i sa terase :P , već prilično dugo.Ako Rada koristi slične motive što je skroz moguće , onda je slučajnost

Posted (edited)
Ne znam ko je Rada :unsure: , ovo je dekupaž kod Ljuttka :) sam svoj majstor iz kuhinje i sa terase :P , već prilično dugo.Ako Rada koristi slične motive što je skroz moguće , onda je slučajnost
Ma čuvena Rada iz "Beogradske hronike" je u današnjoj emisiji imala za gošću neku Miru koja je pričala i pokazivala ovu tehniku.ljuttko, kapa dole za ono što radiš :) Edited by CTale
Posted

u beogradskoj hronici (kod rade) je gostovala neka zena koja se bavi dekupazom, ali posto se meni od rade dize kosa na glavi nisam odgledala super ti je stolica, ljutko :)

Posted
Pošto su Snupi i družina promenili vlasnika evo da ih malo dam i medj svet :lala:Nastali zajedničkom idejom jednog ljubitelja kere rase bigl i mene smile.gifqmpyn0lyl0iqm2ul1uko.jpghxme72a8wc4xphfxiv5.jpg
:heart: super je!
Posted
Ma čuvena Rada iz "Beogradske hronike" je u današnjoj emisiji imala za gošću neku Miru koja je pričala i pokazivala ovu tehniku.ljuttko, kapa dole za ono što radiš :)
u beogradskoj hronici (kod rade) je gostovala neka zena koja se bavi dekupazom, ali posto se meni od rade dize kosa na glavi nisam odgledalasuper ti je stolica, ljutko :)
:heart:super je!
Hvala , hvala, :blush: do ove stolice sam se igrala, sad krećem na regale i šifonjere i ...samo nebo( tj krov ) je granica :D . Sad sam se setila Rade, zabunih se nadama, radama i ostalim imenima .Ima jedno mesec dana kako nisam upallila tv( a imam i duže rekorede :lolol: što sam saznala sinoć tukući po daljinskom a da ne konstatujem iščupane kablove ko zna od kad )Letnje doba i razigrane teme na tvu, hobi žene, gutači vatre, čeka se neka ikona da proplače ili se ukaže u klupu kukuruza :P a ja htela da gledam bacače kugle i kladiva.Mene Rada plaši :ph34r: , gledala sam je samo dok sam pre koju godinu pravila ćaletu društvo u tv buljenju, ona mu je bila omiljena u iščekivanju koga će već jednom zakačiti rukom po ustima :DShodno tome ja kod nje ne bi smela u goste, da moj otac gledajući sa nebesa ne sačeka najzad taj trenutak jer i ja ponekad mlatim rukama :(Pa sam ih sad zaposlila i obojila. O lepku da i ne govorimo
Posted

Nije valjda gošća bila isto neka etfovka a neižiivljeni wannabe slikar :unsure: u stvarnost moler i stolar pripravnik :Da nije da nas nema raznijeh otuda

Posted

:D Taman pomislim kako sam krenula ka originalnosti, kad cvrc, kopija već postoji. Moraću se bar ošišati na ćelavo :lol:

Posted

Super su ti radovi, ljuttko. Jel prodaješ ti to?

Posted
Super su ti radovi, ljuttko. Jel prodaješ ti to?
Danke :)Ponešto, kutije za nakit i ostale drangulije, najviše sam ispoklanjala na sve strane, evo će jedna uskoro i u Australiju da ode:)Morala sam i pored silnog gicanja da se na kraju pridružim facebook stadu jer je ispalo da se sad samo tako gledaju fotke i reklamira sta god :huh: . Za sad važno da šaram i zaposlim ruke a isključim glavu od spoljnog sveta. A možda ako stignem da napravim šta sam zamislila oko nove godine uspem da se udenem i u neku malecku izložbu
Posted

E, ako prodaješ, onda samo da te podsetim da se čuvaš IP-policije kad je u pitanju ovaj Snupi i slično. :)