February 14, 201213 yr kuul,mnogo dobro!!!josh neshto drveta:i 1 lajt:šta je ovo na drvetu?izgleda kao da su šabloni pa prefarbano pa skinuti šabloni..jel?a lajt je :Hail: Edited February 14, 201213 yr by ivy
February 14, 201213 yr izgleda kao da su šabloni pa prefarbano pa skinuti šabloni..jel?jeste, samolepiva tapeta na cvece, pa preko braon zaboravih koje mat, pa odlepljeno, pa brodski preko. izi.Gospođo Bubo, vaistinu ste rok star eh, kamo lepe srece, to je godishnja produkcija, nego doshlo do nekog spremanja kompjutora, pa iskrsle slike. najgore je sto pola ne stignem da izvedem sama, nego pripremim, doteram do negde, pa onda autsorsujem dedi zivahnom penzioneru, da udari finsish... i ja cu jednom otic u tu pemziju, ima chudesa da ispadnu ^_^ Edited February 14, 201213 yr by thermal bug
February 15, 201213 yr ja sam za proleće planirao da na limundu kupim kakav raspadnut regal ili orman pa da ga sredim u dekupaž varijanti... nemam mnogo prostora za rad ali će terasa poslužiti.a jedared sam sa ćaletom uzeo da napravimbilo na na nekoj uradi sam emisiji na TV-u step by step... nismo se baš proslavili <_<
February 15, 201213 yr a jedared sam sa ćaletom uzeo da napravim...bilo na na nekoj uradi sam emisiji na TV-u step by step... nismo se baš proslavili <_<aj bogati nije shteta, osim sto je art i stejtment, garantovano je neudobno kao 100 djavola. sto me podseti da imam i 1 stolicu da doteram
February 19, 201213 yr Ko pomeno dekupaz Evo mog poslednjeg rezultata , da se malo puvam , to su kutije za naocare
February 20, 201213 yr stvarno dobro ljutko. jel su ovo manga babuske u novinama?Hvala, hvala :) Nisu, to su sove, ako mislis na sove sa naocarima, babuske cekaju na red, imam i njih u planu i neke jesu u manga fazonu. Slicice nisu moje, to nalazim kojekuda