Jump to content
IGNORED

Kreativni forumasi?

FranziskaKafka

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ljuttko

31

• gospa buba

30

• Mp40

19

• FranziskaKafka

12

Posted (edited)
6862090545_c54d000408.jpg
kuul,mnogo dobro!!!
josh neshto drveta:6875846217_1615325082.jpgi 1 lajt:6875823597_7b1497ea11.jpg
šta je ovo na drvetu?izgleda kao da su šabloni pa prefarbano pa skinuti šabloni..jel?a lajt je :Hail: :Hail: :Hail: Edited by ivy
Posted (edited)
izgleda kao da su šabloni pa prefarbano pa skinuti šabloni..jel?
jeste, samolepiva tapeta na cvece, pa preko braon zaboravih koje mat, pa odlepljeno, pa brodski preko. izi.
Gospođo Bubo, vaistinu ste rok star :Hail:
eh, kamo lepe srece, to je godishnja produkcija, nego doshlo do nekog spremanja kompjutora, pa iskrsle slike. najgore je sto pola ne stignem da izvedem sama, nego pripremim, doteram do negde, pa onda autsorsujem dedi zivahnom penzioneru, da udari finsish... i ja cu jednom otic u tu pemziju, ima chudesa da ispadnu ^_^ Edited by thermal bug
Posted

ja sam za proleće planirao da na limundu kupim kakav raspadnut regal ili orman pa da ga sredim u dekupaž varijanti... nemam mnogo prostora za rad ali će terasa poslužiti.a jedared sam sa ćaletom uzeo da napravimreitveldchair72.jpgbilo na na nekoj uradi sam emisiji na TV-u step by step... nismo se baš proslavili <_<

Posted
a jedared sam sa ćaletom uzeo da napravim...bilo na na nekoj uradi sam emisiji na TV-u step by step... nismo se baš proslavili <_<
aj bogati nije shteta, osim sto je art i stejtment, garantovano je neudobno kao 100 djavola. sto me podseti da imam i 1 stolicu da doteram :ph34r:
Posted (edited)
i 1 lajt:6875823597_7b1497ea11.jpg
Super! :thumbsup: Edited by Nesh
Posted

Ko pomeno dekupaz :wub: Evo mog poslednjeg rezultata , da se malo puvam :blush: , to su kutije za naocare 1i4kzkyliroegctgf2m.jpg

Posted

stvarno dobro ljutko. jel su ovo manga babuske u novinama?

Posted
stvarno dobro ljutko. jel su ovo manga babuske u novinama?
Hvala, hvala :) Nisu, to su sove, ako mislis na sove sa naocarima, babuske cekaju na red, imam i njih u planu i neke jesu u manga fazonu. Slicice nisu moje, to nalazim kojekuda