Alphons Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 :lol:sjajno! posebno mi se sviđaju crvene martinke, ko god bude tražio Anarhomena misliće da je u pitanju neka srednjoškolka :D kaže se "living force" i "Fuck it is!"
Mp40 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ne kaze se to uopste, nikako...My brother from uncle holds a shop of white technique i valjda ja znam bolje!Ne dajem govno a ni jebanje za vase savete!!!
garcia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 napravi prorez za nos i usta, ovako će ti se brzo usmrdeti maska.
расејан Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ne kaze se to uopste, nikako...My brother from uncle holds a shop of white technique i valjda ja znam bolje!Ne dajem govno a ni jebanje za vase savete!!!Зашрафи их ако не могу да узму 1 шалу.Ово иде као предрачун на пригодну страницу.
Mp40 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 napravi prorez za nos i usta, ovako će ti se brzo usmrdeti maska.Mikrofiber je to, mogu beli klu da krkam ako ocu!
hazard Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 he doesn't fuck a live force :lol:Tooo, to, odlicno je. Anarhomen stupa na scenu.
garcia Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 @Mp40:možeš unajmiti sestre Kovač da ti komponuju temu. nema heroja bez neke muzičke teme.i da, nemo' slučajno da uzimaš onog Denija Elfmana, njemu sve te herojske teme istovetne.nećeš valjda batman/flash restlove?
prima Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 (edited) naidjoh na ovaj crtezcic slucajno ko zna od kada je al me razveselioedip. svaka slicnost sa juzernejmom je nepostojeca Edited December 17, 2011 by prima
TheSamuraiPoet Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Mene ovaj crtež iznad asocira na ljudskom neobzirnošću deformisanog Sneška Belića u x-ray verziji, oko kog su neki maloletni entuzijastični slušaoci "Children of Bodom" pokušali da ucrtaju pentagram (ili više njih), ali ih je nivo intravenozno unešenog heroina u krvi omeo u pokušaju, pa su se zato samo ispovraćali po snegu, dok je vetar svojom suptilnošću izbrusio sirovo izbačeni sadržaj, pretvarajući ga u novonastalo umetničko delo puno lepote i estetske vrednosti.Nije loše. Edited February 1, 2012 by TheSamuraiPoet
gospa buba Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 blagodarim. hektolitri chaja popijeni su u ovom projektu. niko ziv nije stradao ^_^
gospa buba Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 lepo je. a šta je to?pozluzavnik, drven, za 100 dukata ^_^
Recommended Posts