March 1, 201114 yr :lol:sjajno! posebno mi se sviđaju crvene martinke, ko god bude tražio Anarhomena misliće da je u pitanju neka srednjoškolka :D kaže se "living force" i "Fuck it is!"
March 1, 201114 yr Ne kaze se to uopste, nikako...My brother from uncle holds a shop of white technique i valjda ja znam bolje!Ne dajem govno a ni jebanje za vase savete!!!
March 1, 201114 yr Ne kaze se to uopste, nikako...My brother from uncle holds a shop of white technique i valjda ja znam bolje!Ne dajem govno a ni jebanje za vase savete!!!Зашрафи их ако не могу да узму 1 шалу.Ово иде као предрачун на пригодну страницу.
March 1, 201114 yr napravi prorez za nos i usta, ovako će ti se brzo usmrdeti maska.Mikrofiber je to, mogu beli klu da krkam ako ocu!
March 2, 201114 yr @Mp40:možeš unajmiti sestre Kovač da ti komponuju temu. nema heroja bez neke muzičke teme.i da, nemo' slučajno da uzimaš onog Denija Elfmana, njemu sve te herojske teme istovetne.nećeš valjda batman/flash restlove?
December 17, 201113 yr naidjoh na ovaj crtezcic slucajno ko zna od kada je al me razveselioedip. svaka slicnost sa juzernejmom je nepostojeca Edited December 17, 201113 yr by prima
February 1, 201213 yr Mene ovaj crtež iznad asocira na ljudskom neobzirnošću deformisanog Sneška Belića u x-ray verziji, oko kog su neki maloletni entuzijastični slušaoci "Children of Bodom" pokušali da ucrtaju pentagram (ili više njih), ali ih je nivo intravenozno unešenog heroina u krvi omeo u pokušaju, pa su se zato samo ispovraćali po snegu, dok je vetar svojom suptilnošću izbrusio sirovo izbačeni sadržaj, pretvarajući ga u novonastalo umetničko delo puno lepote i estetske vrednosti.Nije loše. Edited February 1, 201213 yr by TheSamuraiPoet
February 12, 201213 yr blagodarim. hektolitri chaja popijeni su u ovom projektu. niko ziv nije stradao ^_^