Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kurs dinara

Featured Replies

svaki dan radim analizu evra za potrebe borda, od pocetka godine dinar je u plusu 4%. najveci pad (za mene neverovatan) od 2% je bio 13. na 14. jun, sa 97,9763 na 99,9156. doduse 13. je bio ponedeljak i za njega je vazila prognoza od petka

• Replies 668
  • Views 80.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Indikativni za 17.06 - 101,11 ... ide gore, polako ali sigurno.Ocemo kladionicu na kojoj cifri ce se ustaliti? :)
Raste, ali u poslednjih par dana raste sve manje.Meni je bilo zaista sokantno da je dinar uspeo da aprecira prema evru nekih 6-7% u cirka mesec-dva dana. Pogotovo jer se sve to desavalo nekako u periodu fijaska tendera za prodaju Telekoma, od koga se ocekivao veliki priliv deviza u ovoj godini.
Indikativni za 17.06 - 101,11 ... ide gore, polako ali sigurno.Ocemo kladionicu na kojoj cifri ce se ustaliti? :)
Na izbornih 100 din.?A ima li šanse da se iskoristi (unovči) informacija o kursu koja se objavi u 17h? tj. da li menjačnice odmah update-uju svoje kurseve ili moraju da drže isti tokom čitavog dana?
Na izbornih 100 din.?A ima li šanse da se iskoristi (unovči) informacija o kursu koja se objavi u 17h? tj. da li menjačnice odmah update-uju svoje kurseve ili moraju da drže isti tokom čitavog dana?
Kako da ne. Naravno da svi update-uju svoje liste za 17.06 kursom koji je objavljen i utvrdjen za 18.06. To je logično.

Pada!?Индикативни курс на дан 20.06.2011: 100.5522

• 1 month later...

Švajcarska CB smanjila referentnu KS na 0%. Sledi slabljenje valute.

koje valute? franka?

јел сад трчимо продајемо франци или шта? ^_^али шта купујемо :o

Edited by thermal bug

koje valute? franka?
Da. Ako ni ovo ne pomogne onda... Mislim da će onima što su dužni u francima bar malo laknuti.Šta kupujemo? Ja sam pristalica dolara na dug rok, mada i sam štedim u EUR tako da ne znam šta da ti kažem.

Edited by Eraserhead

Danas je već pao CHF za 1,48%. Ali, vratiće se.Edit: već se vraća na gore.

Edited by Tresko

tresko, javi dan kada da mi priglupi menjamo evre za franke.

tresko, javi dan kada da mi priglupi menjamo dolare za franke.
+1
Da. Ako ni ovo ne pomogne onda... Mislim da će onima što su dužni u francima bar malo laknuti.Šta kupujemo? Ja sam pristalica dolara na dug rok, mada i sam štedim u EUR tako da ne znam šta da ti kažem.
mi smo pristalica evara, dolara i franaka u sluchajnim razmerama, tj vishe evara. kako padne, pa sta bude. ne znam samo za jene i juane. prizivam, prizivam ^_^tresko, javi bilo shta :lolol:

Edited by thermal bug

tresko, javi dan kada da mi priglupi menjamo evre za franke.
To si trebao već da uradiš.

znam, pre 10 godina:)zar slabljenje franka nije dobar trenutak?