Jump to content
IGNORED

kurs dinara

bup

Recommended Posts

Posted

svaki dan radim analizu evra za potrebe borda, od pocetka godine dinar je u plusu 4%. najveci pad (za mene neverovatan) od 2% je bio 13. na 14. jun, sa 97,9763 na 99,9156. doduse 13. je bio ponedeljak i za njega je vazila prognoza od petka

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• čekmeže

48

• žaro

27

• Muwan

26

• yolo

25

Top Posters In This Topic

Posted
Indikativni za 17.06 - 101,11 ... ide gore, polako ali sigurno.Ocemo kladionicu na kojoj cifri ce se ustaliti? :)
Raste, ali u poslednjih par dana raste sve manje.Meni je bilo zaista sokantno da je dinar uspeo da aprecira prema evru nekih 6-7% u cirka mesec-dva dana. Pogotovo jer se sve to desavalo nekako u periodu fijaska tendera za prodaju Telekoma, od koga se ocekivao veliki priliv deviza u ovoj godini.
Posted
Indikativni za 17.06 - 101,11 ... ide gore, polako ali sigurno.Ocemo kladionicu na kojoj cifri ce se ustaliti? :)
Na izbornih 100 din.?A ima li šanse da se iskoristi (unovči) informacija o kursu koja se objavi u 17h? tj. da li menjačnice odmah update-uju svoje kurseve ili moraju da drže isti tokom čitavog dana?
Posted
Na izbornih 100 din.?A ima li šanse da se iskoristi (unovči) informacija o kursu koja se objavi u 17h? tj. da li menjačnice odmah update-uju svoje kurseve ili moraju da drže isti tokom čitavog dana?
Kako da ne. Naravno da svi update-uju svoje liste za 17.06 kursom koji je objavljen i utvrdjen za 18.06. To je logično.
Posted

Pada!?Индикативни курс на дан 20.06.2011: 100.5522

• 1 month later...
Posted

Švajcarska CB smanjila referentnu KS na 0%. Sledi slabljenje valute.

Posted

koje valute? franka?

Posted (edited)

јел сад трчимо продајемо франци или шта? ^_^али шта купујемо :o

Edited by thermal bug
Posted (edited)
koje valute? franka?
Da. Ako ni ovo ne pomogne onda... Mislim da će onima što su dužni u francima bar malo laknuti.Šta kupujemo? Ja sam pristalica dolara na dug rok, mada i sam štedim u EUR tako da ne znam šta da ti kažem. Edited by Eraserhead
Posted (edited)

Danas je već pao CHF za 1,48%. Ali, vratiće se.Edit: već se vraća na gore.

Edited by Tresko
Posted

tresko, javi dan kada da mi priglupi menjamo evre za franke.

Posted
tresko, javi dan kada da mi priglupi menjamo dolare za franke.
+1
Posted (edited)
Da. Ako ni ovo ne pomogne onda... Mislim da će onima što su dužni u francima bar malo laknuti.Šta kupujemo? Ja sam pristalica dolara na dug rok, mada i sam štedim u EUR tako da ne znam šta da ti kažem.
mi smo pristalica evara, dolara i franaka u sluchajnim razmerama, tj vishe evara. kako padne, pa sta bude. ne znam samo za jene i juane. prizivam, prizivam ^_^tresko, javi bilo shta :lolol: Edited by thermal bug
Posted
tresko, javi dan kada da mi priglupi menjamo evre za franke.
To si trebao već da uradiš.
Posted

znam, pre 10 godina:)zar slabljenje franka nije dobar trenutak?