Jump to content
IGNORED

9/11 3ABEPA!

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Opet 1 uspoređivanje neusporedivog? Đetlajneri su friško poletjeli sa Logana, koji nije jako daleko. Dakle, skoro puni rezervoar kerozina, koji je u oba slučaja fino gorio 1 sat+, zajedno sa vrlo zapaljivim ofis materijalom. Tomahawk dekne, eksplodira i napravi rupu. Zgrada koju tomahawk totalno skotofrlji nije zaslužila zvati se imenom zgrada.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Conspirator

173

• Al-Khwarizmi

134

• Mil@n

97

• Caligula

97

Posted

pa sto nas onda nisu bombali djetlajnerima, ako su jaci od tomahavka?a?

Posted (edited)

Dunđerske rasprave su uglavnom najtanja strana teorije zavere.Meni onda dođe logičnija priča o organizatorima, tj gotovo naučan pristup operaciji ne liči mi na individualizam u žrtvovanju arapskog terorizma i odsustvo svake anonimnosti , dok je ovde istraga utvrđivala imena Slobodnije rečeno liči na plan kome je prethodno trebalo obezbediti znatne tehničke resurse

Edited by kapetanm
Posted

pa dobro, niko i ne prica o individualnoj akciji, vec o najbolje planiranoj teroristickoj akciji ikad.

Posted
Chelichne gradjevine se ne urushavaju brzinom slobodnog pada. Zato ih i prave od chelika.
Koliko si chelicnih gradevina ove velicine video da a/slobodno pada do sad?Ajd daj link (zezam se)
Posted
pa sto nas onda nisu bombali djetlajnerima, ako su jaci od tomahavka?a?
:isuse: Toni znas li ti nesto o vrstama topovskih zrna?Nisu ih gadjali djetlajnerima jer se ne isplati.
Posted
:isuse: Toni znas li ti nesto o vrstama topovskih zrna?
Znaš li ti šta je top?
Posted
Znaš li ti šta je top?
Vidim, tema odlicno napreduje.Zavrsice se tako sto ce rasejani postavljati prisutnima test iz pismenosti (cirilicom, ofkors, sorry Rogere).Svako ko uopste postuje na ovoj temi je 1 totalni luzer (sa ociglednim ukljucivanjem autora ovog posta). Aman, ostavite se gluposti, hebala vas gradjevina i americke tajne vlasti gore od nacista.
Posted

ako se ne varam, bila je na national geographicu ili nekom slicnom kanalu i neka prica da su teroristi znali slabe (konstrukcijske) tacke wtc, i da je moguce da je u nj postavljen eksploziv prije udara aviona, ili tako nesto. sad, kolko sam zaboravila pricu i cime je nadogradila, pitanje je, ali svakako se radilo o nekoj akciji koja je prethodila udaru aviona.

Posted
ako se ne varam, bila je na national geographicu ili nekom slicnom kanalu i neka prica da su teroristi znali slabe (konstrukcijske) tacke wtc, i da je moguce da je u nj postavljen eksploziv prije udara aviona, ili tako nesto. sad, kolko sam zaboravila pricu i cime je nadogradila, pitanje je, ali svakako se radilo o nekoj akciji koja je prethodila udaru aviona.
Pa je, temu je već obradio onaj ćoravi šeik, 1993. Sa sjetom se sjećam da je jedna od prvih medijaških teorija bila da su krivi Srbi. biggrin.gif
Posted

ma to je sve holivud zakuvao da imaju o cemu da snimaju filmove

Posted (edited)

Odmah da se ogradim, nisam neko ko je čuo da su to Ameri sami sebi namestili, pa mi se svidelo jer se primam na teorije zavere te sam je usvojio kao zvaničnu. Onima koji su se više informisali o celoj priči te se priklonili zvaničnoj verziji se izvinjavam. Dokaza ima nebrojeno, za one koji žele da ih shvate, i probali su o istima da se informišu umesto da cinično prde samo zato što im razne torije zavere idu na kurac, pa hajd, verovatno je i ovde isto. Svako će da se pojavi sa nekim objašnjenjem za nešto, i svako će da ga prihvati ili ne u zavisnosti od toga da li je /un/believer. Verovatno postoji poglavlje u udžbenicima psihologije koje se time barem malo detaljnije bavi.Al ono što je meni najsmešnije kod zvanične priče je sledeće, i to ako izuzmemo avion koji je pao na pentagon pa izvetrio kao prdež na vetru, zgradu 7 koja pada sama od sebe, stotine svedočenja ljudi, policajaca i vatrogasaca koji su mahom svi čuli eksplozije, i ostale "lako objašnjive" prirodne fenomene koji su se desili tada i nikad više u jebenoj istoriji sveta. Msm, samo po sebi nije li čudno što ima toliko zbunjujućih faktora u celoj priči? To su avioni koji su se sručili u zgrade, zar ne bi sve trebalo da bude jednostavno i lako objašnjivo? Elem, to je pasoš pronađen na ground zero, ni manje ni više - od jednog od terorista. :lol: Dakle, treba da poverujemo da je eksplozija kerozina izazvala takvu reakciju i spržila čeličnu konstrukciju zgrade koja je napravljana tako da izdrži barem 2 udara boinga (možda nisu računali na eksploziju kerozina? :( ), ali je zato pasoš koji je bio u džepu/akt tašni/novčaniku/torbici našao svoj put iz središta eksplozije aviona koje je praktično bio u zgradi u vreme ekspolozije - ni manje ni više do pandurovih ruku. :lol: Mislim, fuck it, ko popuši tu priču svaka mu čast, i želim mu sreću u daljem životu i radu.Na stranu što je meni barem jedan od najvećih dokaza nameštaljke dalja dešavanja posle 9/11, "war on terorism" koji je Američkoj vladi omogućili donošenje nebrojeno zakona koji su i ovako dovoljno špijuniranu Američku naciju pretvorili u još veće nadzirano stado no ovoga puta sve legitimno, još par milijardi obrta u industriji oružja, invaziju na plodonosno tle Iraka, pa opet dosta građevinskog posla koji će, cenim, opet raditi Američke firme da se sav taj Irak obnovi koji su btw oni sami razrušili, a to će verovatno da se radi ood kredita koji će verovatno opet Američke banke da daju /ili ljudi koji su sve smislili/, i gle čuda, kaplje kinta sa svih strana, i resursi planete zemlje polako menjaju vlasništvo. No to je već posebna priča. Bitno je da su našli pasoš, i to je to. Taman onako malo požuteo, i sagoreo, ali ne previše, čisto da se vidi od koga je. Hell yeah!

Edited by Glas RazumaN
Posted
sarcasm-science-fair-demotivational-poster-1206230090.jpg
pa to, ovi kažu global warming, yeah right, ti kažeš 9/11 yeah right, same pair of dicks.