Garnirung Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Many skirmishes took place in the first hour of racing in which 50km were covered, many of them being launched by Johan Le Bon (FDJ.fr) but another crash led Nairo Quintana (Movistar) to abandon the race, so did Steve Morabito (BMC), Maxime Bouet (AG2R-La Mondiale) and Thibaut Pinot (FDJ.fr). Link to comment
malkin Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 kakav bedak, nadam se da će Nairo ovim da ispuni svoju kvotu malera za narednih par godina. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Ako se uzme u obzir da je bio bolestan pred prošli Giro, ne bi bilo loše da mu 2015 bude bolja. Danas Aru odličan na brdu, verujem da dogodine napada Giro. Lepo je videti i Gesinka u nekoj pozitivnoj akciji. Link to comment
malkin Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 (edited) internetsi se lepo zabavljaju sa Hesjedalovim motorom u biciklu. inkriminišući snimak: http://youtu.be/L0uGFYHzHJM i jedno objašnjenje zašto su brzopleti oni kojima je ovo dovoljno kao dokaz: http://road.cc/content/news/129400-fresh-motor-doping-claims-surround-ryder-hesjedal-vuelta UCI je izgleda izvršio inspekciju u Garminu. lud'lo, obožavam kad se pojave ove glasine o motorima :D Edited September 4, 2014 by malkin Link to comment
Garnirung Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Nije ni čudo što je uzeo etapu, kad ima motor Ovo brdo sa deonicom od 15 posto, žešća koska, ako sam video dobro u prenosu. Kakav festival cimanja i napada Link to comment
Nemanja Posrbica Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Mislim da Foome ima najbolju taktiku od svih njih. Previše energije troše sva tri Španca i to će ih dočekati jedan dan. Realno gledano, sva četiri vozača imaju šansu da osvoje VaE. Po meni danas ide najteža etapa. Link to comment
Čutura Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 uf kako je pistolero danas objasnio, i pritom saxo nije ni morao da radi :ziga: Link to comment
Nemanja Posrbica Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 (edited) Ovo je delovalo rutinski, mada imam utisak da nisu svi u punoj formi. De Marchi mi opasno dojmi već duže vreme. Aru odličan u prethodnih par dana. edit. Drago mi je da se Gesink vraća u ozbiljan biciklizam. Edited September 8, 2014 by Nemanja Posrbica Link to comment
Garnirung Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 I još je Sky voz dao maksimum. Ostaje jedino u subotu teža etapa kao poslednja šansa. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Danas su se poređali na brdu kako će biti na kraju u generalnom. Zanimljiva Vuelta, više nego ekstra kvalitetna. Vidi se da su dva glavna vozača izašla iz povrede, a da su treći i četvrti vozili TdF pre toga. Mlađa generacija opet odlična, pre svega Aru. Barguil isto tako nije bio loš, a ni Kelderman. Krivo mi je što je Gesink odustao zbog zdravstvenih problema supruge. Link to comment
malkin Posted September 28, 2014 Author Share Posted September 28, 2014 Kvjat prvak sveta! carska pobeda, muda do poda i vrhunski osećaj za trku. e mnogo me obradovao Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Ipak i taj Kwiatkowski valja necemu ;) Nazalost, nisam vidjeo ni minuta svjetskog prvensta, jebiga... Link to comment
malkin Posted September 28, 2014 Author Share Posted September 28, 2014 dobra je bila trka, pogledaj makar poslednjih 10km. poveliki je spojler kad znaš da je pobedio, ali biće uzbudljivo za gledanje, obećavam. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Andy Schleck objavio povlacenje :( Link to comment
Recommended Posts