Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Biciklizam

Featured Replies

The end.Vincenzo-Nibali-sempre-Maglia-Rosa-dopo-15-tappe.jpg

• Replies 2.1k
  • Views 143.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Uzeo Pogi jos jednu etapu, tako reci ocekivano (jer je najavio da ga interesuje pobeda na ovoj etapi), a plus mu je i tim imao "neocekivanju" pomoc od Alpecina. Kazem "neocekivana", zbog traca da su U

• Ja nešto ne delim oduševljenje ovim Turom. Premalo mi je epizodnih uloga, Kanćelara, Žilbera, Kevendiša, agresivnih Francuza, Rasmusena,ludaka poput Vinokurova, spustova Nibalija. Moźda i ne pratim t

• Pozdrav svima, da se ukljucim posle xx godina. Moji utisci o zadnjoj etapi: I Karapaz i Del Toro su prodali Giro. Karapaz ne ume/zeli da pomaze, on napada. Takav je kroz celu karijeru, barem od kad

Posted Images

• Author

čestitke, šefe!lo squalo će, ako se ništa nepredviđeno ne desi u ova preostala tri dana, da bude prvi pobednik Đira sa Sicilije. :Hail:

Kako je izdominirao ovaj Giro, nevjerovatno. Vidjelo se citave sezone da je u formi, ali ovo nisam ocekivao. Jeste imao srece i da neki konkurenti nisu bili u formi, ali svejedno, rutinski je ovo odradio, nikad ga nisam vidjeo ovako spremnog.

Dominacija :Hail:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Kakva pobjeda Phinneya :Hail:Jedan od najkuljih likova u pelotonu, bash mi je drago sto je dobio :)

• 1 month later...

Fernando Alonso izgleda spasio Euskaltel! :wub:

• 2 weeks later...

I vec jutros frka, nije bio prisutan na doping testu. Mozda je honest mistake..

• 4 months later...

Da li u Beogradu postoji neki biciklistički klub gde se može voziti bicikl na valjcima?Davno sam odlazio u klub u Sinđelićevoj ulici. Proveriću da li radi i dalje. Znate li za neki drugi?

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Author

bump

ovog vikenda odistinski počinje sezona 2014. Omloop i Vuelta a Murcia u subotu, Kuurne-Brussles-Kuurne i Classica de Almeria u nedelju.

neka od pitanja za 2014: da li će Bunen da postane rekorder po broju pobeda na de Ronde? da li će Kintana da uzme svoj prvi GT u maju? može li iko (Nibali? Valverde? Kontador?) nešto Frumu u julu? da li će Ulisi ove godine da postane 1 velikan™ i da li će neko od francuskih nada (Demar, Buhani, Barguj, Pino...) da ispuni bar nešto od očekivanja francuske javnosti? ko je najbolji nemački sprinter: Kitel, Degenkolb ili Grajpel? može li Rui Košta da ugrozi Purita u ProTour poenima? da li će Toni Martin i Kanćelara uspešno da napadnu 1h rekord? da li postoji trka na kojoj Sagan ne može da pobedi? koji su dometi poljske omladine? šta mogu klinci Slovenci--Polanc i Mohorič pre svih? 

ima još petsto osamsto ovakvih pitanja, ali glavno je da će sutra konačno da se vozi po Belgiji. (i to sa novim pravilom na snazi: nema vožnje izvan druma, tj. ništa 'vatanje krivina kako bi se izbegla kaldrma i mokar asfalt--mora posred puta.)

Ema  :Hail: Johanson objašnjava zašto je Belgija (Flandrija!) biciklistički raj na zemlji:

srećan svima početak sezone!

Edited by malkin