Đipalo Junuz Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 K'o Al Kapone. Kaponea nahvatali zbog utaje poreza, ovoga jer je prevario državu za novce... Znači, da se na primer Armstrong svih novaca koje je dobio na ime plate od US Postal tima odmah odrekao recimo u korist neke dobrotvorne fondacije a zadržao samo novce od ostalih sponzora onda ga US Government ne bi ni tužila? Moralna pouka: dopinguj se, al' u državnu kasu ne diraj? Link to comment
Čutura Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 http://www.steephill...italia/#rosterswiggins izjavio da ide na giro-tour dabl, da je mnogo napredovao na brdu u odnosu na tour prosle godine. bice interesantno videti koliko je to tacno posto na giru nece biti fruma da ga vuce.. Link to comment
Čutura Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Cista na zadnjici zaustavila Basa http://www.b92.net/sport/pojedinacni/biciklizam.php?yyyy=2013&mm=05&dd=02&nav_id=710395 Link to comment
Mil@n Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Mene vetar odvojio danas od bajsa, cenim da sam uštedeo dosta nerava. Link to comment
kralj Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Prati li iko ovo? Sa usnulim malkinom i šefom, ugasi se ceo sport. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Nibali i Kolumbijci rasturaju :wub:Savrseno.Odlican Giro do sad. Link to comment
malkin Posted May 14, 2013 Author Share Posted May 14, 2013 pa de si šefe!Điro razbija, kao i uvek uostalom. Ja, naravno, u najboljoj mazohističkoj tradiciji navijam za Gesinka. Malo sam se razočarao ovim danas, ali valjda mu one planinčuge u trećoj nedelji bolje leže od ovoga danas. Ne verujem da će se na Stelviu i Galibijeu ovi patuljci iz AG2R ovako lepo provoditi. Al ipak, kapa dole Betankuru, Pocovivu i Kiserlovskom. Kadel dobro deluje, drago bi mi bilo da vozi jak Điro + deluje za sada kao najozbiljniji konkurent Nibaliju. Sve u svemu, dosta je ova trka otvorena, svakakva čuda mogu da se dese u trećoj nedelji. Link to comment
Barsa Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 (edited) Subota i nedelja ce biti prava poslastica :) Danas u najavi bila lagana etapa, sprinteri da pokupe bodove, medjutim izgleda da ce tesko vreme kostati Wiggins-a. Na nekih 15km do kraja iz nekog razloga je ispao iz grupeta, BMC pojacao tempo tako da sada zaostaje vise od minuta.2min na 14.7km i sad ga jos ostavise samo sa jednim covekom, bice da se nikako ne oseca dobro :S Edited May 16, 2013 by Barsa Link to comment
panta rhei Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 ode djiro do djavola, izgleda. Link to comment
malkin Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 pih, danas nema Sestrijerea, sutra neće biti Galibijea. Greota. Valjda će bar treća nedelja da prođe po planu. Link to comment
keitel Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Ovo danas nema ništa od izravnog prenosa? Eurosport je do maločas davao neke snimke sa cilja, sad vidim da su odustali. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Zadnjih 8 km Link to comment
Čutura Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 (edited) i to je bilo to, nibali razvalio :Hail:4.02 u odnosu na kadela u gs. Edited May 23, 2013 by Takanohana Link to comment
Recommended Posts