Jump to content

Biciklizam

Featured Replies

Ma taman posla, piši slobodno, ovo je pre desetak godina bila sjajna tema, taman ste je osvežili.

• Replies 2k
  • Views 132k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pozdrav svima, da se ukljucim posle xx godina. Moji utisci o zadnjoj etapi: I Karapaz i Del Toro su prodali Giro. Karapaz ne ume/zeli da pomaze, on napada. Takav je kroz celu karijeru, barem od kad

• Uzeo Pogi jos jednu etapu, tako reci ocekivano (jer je najavio da ga interesuje pobeda na ovoj etapi), a plus mu je i tim imao "neocekivanju" pomoc od Alpecina. Kazem "neocekivana", zbog traca da su U

• ispratio danas predstavljanje ekipa u firenci. sve u znaku tour-a, ispraticu prve 3 etape uzivo pa se prebacujem na eurosport sjajna atmosfera mada je firenca ucinila svoje

Posted Images

Udri brate, odlična analiza. Vidi se da ima još dosta inda prava borba tek predstoji. Vizma se ne da i super je što gledamo dobar okršaj, to je ono što je potrebno današnjem biciklizmu, nekoliko heroja koji se bore i služe kao inspiracija narednim generacijama. Ide tur, a i meni po Garminovim procenama raste FTP, pa teško da može biti bolje 😅

45 minutes ago, Zabalujev said:

Udri brate, odlična analiza. Vidi se da ima još dosta inda prava borba tek predstoji. Vizma se ne da i super je što gledamo dobar okršaj, to je ono što je potrebno današnjem biciklizmu, nekoliko heroja koji se bore i služe kao inspiracija narednim generacijama. Ide tur, a i meni po Garminovim procenama raste FTP, pa teško da može biti bolje 😅

Blago tebi, moj polako pada (FTP, da ne bude pogresno shvaceno rolleyes).