Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Recite ne alkoholu...290swu9.jpg

• Replies 5.1k
  • Views 509k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

:lolol:Ovo moze da se stavi na bilbord.

živa: "Ja malo, malo pa trčim oko selektora..." da li to on možda ima neke skrivene namere? :unsure:

Ziva je legenda. :rolleyes: "Skok glavom",vrh. :Hail::Hail::Hail: :D :D :P

"Nažalost moram konstatovati da Hrvati igraju odlično..."

Moguce da je do mene, ali cini mi se da nijedan od ovih videa nije vise available. :mellow:
Moguce da je do mene, ali cini mi se da nijedan od ovih videa™ nije vise available. :mellow:
do tebe je
do tebe je
Proradilo.. Izvinjavam se :blush: .. Ova nova Opera je kriva ;)
:D

Da mi je da vidim Dobrosava jednom u ovakvoj emisiji, pa mogu da mrem :D

Nemoguce da niko nije konstatovao Dendinu "jednu jaku sudijsku trojku" na pocetku danasnjeg basketa!?

:D
Modrićomrzitelju, priznaj da si jedva to dočekao! angry.gif :(

Smajli sve govori, vidis kako se zadovoljno smeskam.

Nastavak u danasnjem Blicu

Je l' gledao neko ovo u drugom dnevniku RTS-a: Aca u sivom odelu, sa kravatom, sivom, vodi sportski deo vesti, ispred plavog/zelenog zida (na koji se kompjuterski nabacuje slika), Dule Vujosevic mu bio u gostima, 1 intervju je pao: "...poznato je da vi vase protivnike dozivljavate kao neprijatelje..." :lol:

Edited by Sludge Factory