Giggsy Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 (edited) Propustio sam mozda prvih par minuta utakmice. Drug mi je prepricao, ali ni on nije mogao da prenese verno ovaj stepen ludila... Edited May 30, 2016 by Giggsy
čekmeže Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ništa ne brinite, sve on to negde čuva i 1 dana će objaviti.
James Marshall Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ko je lav na RTS koji komentariše tenis, baš ga je mučno slušati
James Marshall Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Straja kreće jako u Euro, sa Razvanom Ratom (sic!)
Malvo Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 (edited) Lik na SK-u koji prenosi Kvitova-Safarova melje kao vodenica dok se ne sprda sa cinjenicom da se prenos dosad prekinuo cetiri puta zbog tehnickih problema. Ne kazem da je kriv ni on TV kuca, ali on se zajebava, kao hahaha. edit Sve mi nesto poznat i sad mi se cini da prenosi NFL povremeno Edited June 14, 2016 by Malvo
Malvo Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Isti kralj, prenosi Kvitova-Ostapenko: "Bice zanimljivo videti ko ce biti trener Jelene Ostapenko od novembra. Trenutno je trenira majka, Jelena Jakovljeva, ali njih dve ce u novembru zavrsiti saradnju". Ako smo bile vezane pupcanom vrpcom, nasi novcanici nisu.
renne Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Rekao je i nešto u stilu da je izvinjenje tenisera posle neca najveća sramota savremenog tenisa
Zli Gli Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Pospan sam i moguce da sam lose zapamtio ali mislim da je Jurisevic danas prenosio Vimbldon, valjda bese mec Mareja protiv manje poznatog Broudija ili tako neki... uglavnom, igrac A servira, razmena udaraca, igrac B odigrava dropsot i uzima poen a majstor komentarise da je to bilo "maksimalno sokantno" za igraca A :D Krv ti jebem, maksimalno sokantno
zoki Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 To je sigurno Jurišević :) potpuno neverovatno >>> maksimalno šokantno
Zli Gli Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Ma on, nego sam ja neispavan duze vreme pa mi veceras palo na pamet da sam mozda istripovao ali nisam, on je :D I ovo potpuno neverovatno mu je trejdmark ali maksimalno sokantno, pa jos u tenisu... velemajstor
ajgor Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Genije koji večeras na HTV2 prenosli Nemačka-Engleska nemačku himnu najavljuje, ni ne trepnuvši, kao "Deutschland ueber alles".
darkonet Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 http://www.avaz.ba/clanak/245593/u-dzematu-u-bazelu-poznati-tv-komentator-marjan-mijajlovic-presao-na-islam
James Marshall Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Pa samo je ozvaničio. Slobodan je naravno da to učini, ali njegovo ponašanje i ubacivanje religijskih momenata u prenose je bilo degutantno svakako.
DR. KUMALO Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 na spor klubu spektakl za pamćenje. višković i onaj njegov dvojnik potpuno identične boje glasa u tandemu komentarišu finale vimbldona :ziga: :ziga: :ziga:
Recommended Posts