Apollo Creed Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) Da sažmemo- sezona na SK je u svakom pogledu ispunila očekivanja. Uz jedinognajboljeg komentatora ovog sporta g.Juriševića- stasale su i neke nove mlade snage. Peđin partner je vec sada klasa, mada se meni veoma dojmio onaj sto mu glas podseća na Gojka Sisu i što skoro uopšte ne zna pravila... Zna li se do kada SK ima prava prenosa? Edited February 8, 2016 by Apollo Creed
teacher Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Da sažmemo- sezona na SK je u svakom pogledu ispunila očekivanja. Uz jedinognajboljeg komentatora ovog sporta g.Juriševića- stasale su i neke nove mlade snage. Peđin partner je vec sada klasa, mada se meni veoma dojmio onaj sto mu glas podseća na Gojka Sisu i što skoro uopšte ne zna pravila... Zna li se do kada SK ima prava prenosa? nadam se da ih više nema
pojmaš Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 pass rush - pozurivanje dodavanja blitz - bljesak audible - promjena akcije (po zvucnosti), a onda je WR hot route - promjena po mjestu tvorbe cornerback - ovdje aco stojanovic primjena, coskonazadnik safety - pa osigurac defanzivni koordinator - ministar odbrane, vojevoda ofanzivni koordinator - ministar ratni, serdar
levi Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 "radimo NFL ove i najmanje još dve godine, koliki je ugovor SK-a i NFL-a."
teacher Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 audible - promjena akcije (po zvucnosti), a onda je WR hot route - promjena po mjestu tvorbe
Apollo Creed Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) "radimo NFL ove i najmanje još dve godine, koliki je ugovor SK-a i NFL-a." Edited February 8, 2016 by Apollo Creed
radisa Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Sjajno, ja više ne mogu bez retarda da gledam... Navikli su me na lupanje gluposti... Nego, ste videli tekst u jučerašnjem blicu o četvrtčoveku i polučoveku? I kenjam im se, nikako da daju reprizu u nekom normalnom terminu, ni juče ni danas uveče nije bilo ništa od reprize...
teacher Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Sjajno, ja više ne mogu bez retarda da gledam... Navikli su me na lupanje gluposti... Nego, ste videli tekst u jučerašnjem blicu o četvrtčoveku i polučoveku? I kenjam im se, nikako da daju reprizu u nekom normalnom terminu, ni juče ni danas uveče nije bilo ništa od reprize... darko nikolić koji piše za blic je jako potkovan znanjem o fudbalu i ima baš dobre članke (osim jednog, gde je napljuvao repku kada sam ja bio član stručnog štaba :D )
radisa Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 darko nikolić koji piše za blic je jako potkovan znanjem o fudbalu i ima baš dobre članke (osim jednog, gde je napljuvao repku kada sam ja bio član stručnog štaba :D ) Ma ok, ali zar nije mogao bez prevođenja četvrt čoveka i tog objašnjenja, meni to smešno... Mislim, iako je verovatno tačano, i dalje je smešno... I nije mi jasno to o pisanju tekstova "Šta je američki fudbal?"... Svake godine pred SB izađe u svakim novinama po jedan... A što je napljuvao repku? :)
teacher Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Ma ok, ali zar nije mogao bez prevođenja četvrt čoveka i tog objašnjenja, meni to smešno... Mislim, iako je verovatno tečano, i dalje je smešno... I nije mi jasno to o pisanju tekstova "Šta je američki fudbal?"... Svake godine pred SB izađe u svakim novinama po jedan... A što je napljuvao repku? :) što smo izneverili očekivanja mnogobrojne javnosti i nismo osvojili EP B grupe, već smo bili 5. http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/americki-fudbal/cekali-americkog-kvoterbeka-pa-zaribali-na-startu-ep-poraz-srpskih-oklopnika-od/yj08y16
Đipalo Junuz Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Magarac na SK u pregledu kola PL: kao što vidite, navijači Liverpula su pri rezultatu 2:0 već počeli da odlaze sa stadiona jer su smatrali da je pobeda osigurana.
Recommended Posts