Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted (edited)

Da sažmemo- sezona na SK je u svakom pogledu ispunila očekivanja.

Uz jedinognajboljeg komentatora ovog sporta g.Juriševića- stasale su i neke nove mlade snage.  Peđin partner je vec sada klasa, mada se meni veoma dojmio onaj sto mu glas podseća na Gojka Sisu i što skoro uopšte ne zna pravila...

Zna li se do kada SK ima prava prenosa?

Edited by Apollo Creed
Posted

Da sažmemo- sezona na SK je u svakom pogledu ispunila očekivanja.

Uz jedinognajboljeg komentatora ovog sporta g.Juriševića- stasale su i neke nove mlade snage.  Peđin partner je vec sada klasa, mada se meni veoma dojmio onaj sto mu glas podseća na Gojka Sisu i što skoro uopšte ne zna pravila...

Zna li se do kada SK ima prava prenosa?

nadam se da ih više nema

Posted

pass rush - pozurivanje dodavanja

blitz - bljesak

audible - promjena akcije (po zvucnosti), a onda je WR hot route - promjena po mjestu tvorbe

cornerback - ovdje aco stojanovic primjena, coskonazadnik

safety - pa osigurac

defanzivni koordinator - ministar odbrane, vojevoda

ofanzivni koordinator - ministar ratni, serdar

Posted

"radimo NFL ove i najmanje još dve godine, koliki je ugovor SK-a i NFL-a."

:ph34r:

Posted

audible - promjena akcije (po zvucnosti), a onda je WR hot route - promjena po mjestu tvorbe

:lol: 

Posted (edited)

"radimo NFL ove i najmanje još dve godine, koliki je ugovor SK-a i NFL-a."

:thumbup:

Edited by Apollo Creed
Posted

Sjajno, ja više ne mogu bez retarda da gledam... Navikli su me na lupanje gluposti...

Nego, ste videli tekst u jučerašnjem blicu o četvrtčoveku i polučoveku? :lolol:

I kenjam im se, nikako da daju reprizu u nekom normalnom terminu, ni juče ni danas uveče nije bilo ništa od reprize...

darko nikolić koji piše za blic je jako potkovan znanjem o fudbalu i ima baš dobre članke (osim jednog, gde je napljuvao repku kada sam ja bio član stručnog štaba :D )

Posted

darko nikolić koji piše za blic je jako potkovan znanjem o fudbalu i ima baš dobre članke (osim jednog, gde je napljuvao repku kada sam ja bio član stručnog štaba :D )

Ma ok, ali zar nije mogao bez prevođenja četvrt čoveka i tog objašnjenja, meni to smešno... Mislim, iako je verovatno tačano, i dalje je smešno...

I nije mi jasno to o pisanju tekstova "Šta je američki fudbal?"... Svake godine pred SB izađe u svakim novinama po jedan...

A što je napljuvao repku? :)

Posted

Ma ok, ali zar nije mogao bez prevođenja četvrt čoveka i tog objašnjenja, meni to smešno... Mislim, iako je verovatno tečano, i dalje je smešno...

I nije mi jasno to o pisanju tekstova "Šta je američki fudbal?"... Svake godine pred SB izađe u svakim novinama po jedan...

A što je napljuvao repku? :)

što smo izneverili očekivanja mnogobrojne javnosti i nismo osvojili EP B grupe, već smo bili 5. http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/americki-fudbal/cekali-americkog-kvoterbeka-pa-zaribali-na-startu-ep-poraz-srpskih-oklopnika-od/yj08y16

Posted

Magarac na SK u pregledu kola PL: kao što vidite, navijači Liverpula su pri rezultatu 2:0 već počeli da odlaze sa stadiona jer su smatrali da je pobeda osigurana.