Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Giganti?  Reaaalllyyy?

Ok, a GB?

Pejkersi

Drži se kume!

Umro Korać, kršteni kum PPP-a. Slava mu.

U Beogradu je u ponedeljak, u ranim prepodnevnim satima, preminuo sportski TV komentator Duško Korać.

Njegovi prenosi sportskih događaja retko koga su ostavljali ravnodušnim. Kako se često isticalo, "oduvek je spadao u kontroverzne komentatore", jer je imao i brojne poštovaoce koji nisu propuštali njegove prenose, kao i žestoke protivnike koji su osporavali njegovu profesionalnost. Najviše je prenosio atletiku, ali i zimske sportove, vaterpolo, odbojku, fudbal, formulu, boks i plivanje.

Popularnost je sticao javnim govorenjem onoga što mnogi misle "a ne smeju da kaže", ali i po tome što je oštro govorio o onima koji uzimaju doping.

Ipak, oštrina njegovih reči umela je da ga košta. Tadašnji direktor RTS-a Aleksandar Tijanić je 2006. suspendovao Koraća na mesec dana zbog narušavanja profesionalnih principa tokom Evropskog prvenstva u atletici. On je tokom prenosa atletike govorio o televiziji B92 i njihovom forumu, a bio je revoltiran zbog zahteva da se smeni zbog kvalifikacija pojedinih takmičara. A on je neobično voleo ruske takmičare, naročito skakačicu s motkom Jelenu Isinbajevu, mada će se dugo pamtiti i njegovi hvalospevi o Juseinu Boltu, te potonje objašnjenje "Jusa i ja smo stari drugari".

RIP

RIP

Veliki emotivac, pravičan, iskren, neprevaziđeni poznavalac atletike i skijanja ...

Što na um, to i na drum, rekao bi narod ... Nije se libio da otvoreno navija za Išinbajevu i Jusu Bolta, ali i za Kosteliće, Blanku Vlašić ili slovenačke skijaške skakače, uprkos novokomponovanim srBskim "patrijotama" ...

Isti osećaj kao kada su odlazili i ostali komentatori stare garde - iako su grešili, to su radili sa šarmom. Znanje i ljubav prema sportu koju poseduju smeniće Gugl-sportski komentatori oslobođeni fizičkog u školi ...

Adio kume! :(

rip

U zemlji gde milioni bleje u propale rijalitije i bezbrojne muzičke emisije,a hoće standard,umro je Korać uz nikome više bitni sport.

0 retweets 16 likes

1.  

U državi mrtvog,propalog, sirotinjskog i apsolutno nepostojećeg klupskog ekipnog i pojedinačnog sporta .

0 retweets 4 likes

2.  

3.  

Duško je preminuo od bede i čemera,bednih plata RTS-a i prenoseći nebitnu utakmicu,nepostojeće klupske odbojke,koja nikog nije zanimala.

2 retweets 9 likes

4.  

5.  

Preminuo je večito politički šikanirani i stalno suspendovani,i zato pod stresom,a manje zbog sportskih uzbudjenja - Dule Korać.Slava mu.

Edited by darkonet

Jesam li ja nešto istripovao ili odbojku na SK1 prenosi tip sa ES Srbija? 

CXpQjagWkAAQmVP.jpg

нашао си :lol:

Jesam li ja nešto istripovao ili odbojku na SK1 prenosi tip sa ES Srbija? 

Prenosi on odbojku tamo već dugo. 

Bugarčić ?

Ko je ovaj kreten koji prenosi vaterpolo? Gledam samo kosarku, okrenuo da cujem zvizdanje vodji, no sam dobrano zakasnio.