Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Jurišević i moron sa formule postaju sve gori, potpuno neverovatno

:lolol:

• Replies 5.1k
  • Views 515.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

Arizona su favoriti iz prikrajka, čudi me što niko na njih ne obraća pažnju

Karolina je praktično™ izgubila od ekipe iz svoje divizije, ako izgube i sledeću a Arizona dobije obe utakmice, biće zanimljivo videti™ ko će biti na poziciji 1

Edited by James Marshall

Do sada su prevodili samo nazive timova koji skoro isti kao u našem, Patriote, Vikinzi, Kauboji.. Sad su se ohrabiri pa su uveli NY Mlaznjake

I tu vidim loš uticaj ovog moto smarača na Peđicu

ŽIVOTNA DRAMA DUŠKA KORAĆA: Komentator se onesvestio na terenu, spasle ga odbojkašice i navijači

Drži se kume!

Drži se kume!

Osecam da bi mu ova zelja puno znacila, narocito od tebe :D

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Drži se kume!

+1

kakav biser pasivne agresije

:0.6:

7366_10201219031313726_37332833357359275

^_^

Rale sam na desetoricu, pokidaće ih...

Patriote, Delfini, Koltovi, Giganti, Vikinzi, Titani, Lavovi, Sveci, Panteri, Kardinali, Mlaznjaci

Невероватно?

Potpuno

Giganti?  Reaaalllyyy?

Ok, a GB?