Strahan Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Uhvatio snimak MNF, mislio sam da Zule radi sam a onda sam cuo i Ercega koji je vise dremao no prenosio :D
stoka Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) Ženski rukomet Norveška - Holandija: Kovinjalo nikako da pogodi reprezentaciju ... Edited December 20, 2015 by stoka
levi Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Pa Kovinjalo je propustio gol Abubakara u Bilabaou, jer je zapisivao u svesku strelca prethodnog gola za Atletik. Dok Neđo stavi naočare, dok prelista svesku na stranicu Strelci, prođe minut. Mogu da zamislim kako stiže da isprati rukomet kad igraju skandinavke
stoka Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Kakav košmar za Kovinjala - ako nije barem 30-ak puta sinoć tokom finala rukometa mislio na Norvežanke, a govorio o Holanđankama, i obrnuto ...
levi Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Uf uf uf uf uf. Grinbej Pejkersi. Potpuno neverovatno
James Marshall Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ko prvi put gleda ili želi da bolje nauči pravila brzo na Arizona-GB, Peđa objašnjava zašto se lopta ne vraća i kad odbrana vrati igrača unazad
James Marshall Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Zaista frapantni podaci koliko dobro igra Karson Palmer koji ima 35 godina
teacher Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Zaista frapantni podaci koliko dobro igra Karson Palmer koji ima 35 godina danas napunio 36 godina :D
James Marshall Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Sirdžije Ovaj-koji-nije-Peđa Peđa ih zove Sirevi iz Grin Beja
levi Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ova dvojica na Sea-Stl su mi najpodnošljiviji za slušanje. Ragbista i još jedan, bezličan Malo podnošljiviji od ovih što su bili na Atlanta Carolina, smarač sa škotskog fudbala koji urla onim šabanskim grlenim glasom i drugi koji šapuće Jurišević i moron sa formule postaju sve gori, potpuno neverovatno
James Marshall Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ova dvojica valjda znaju da su nedodirljivi, da su ekipa br. 1 pa su se opustili totalno, stalno se "šale" i generalno ih boli kurac, samo voze na autopilotu, trtljanje a la Jurišević
Recommended Posts