Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Barsa - Žalgiris, za promenu dobar komentator, prvi put ga slušam pa ne znam jel radio već nešto..

Kovinjalo je Partizanov talisman, svi najveći uspesi vezani su za njegovo komentarisanje ...

Stoka nabija...

Jurisevic: "...mnogo je vazno..i bitno..i znacajno..."

Jel ovaj upravo rekao da ga loše vreme u Grinbeju podseća na nekadašnje poštare?

Da bi zatim za Troya Aikmana rekao da voditelj pokazuje kako bacaju kvoterbeci ?

Pa ne mislim stvarno. Odliv mozaka

Edited by levi

Pejkersi

Zule i ovaj sto radi sa njim cesto pominju izvesnog Nemanju koji tvita nesto mnogo bitno :D

Jurisevic: "...mnogo je vazno..i bitno..i znacajno..."

I prosto neverovatno...

Potpuno neverovatno

Ma ima i jedno drugo, čovek samo trtlja i ispaljuje random kombinacije frazetina

Dosta je bilo za večeras, prebacujem se na kolege sa fox-a

http://arenavision.in/av17

Ma ima i jedno drugo, čovek samo trtlja i ispaljuje random kombinacije frazetina

Dosta je bilo za večeras, prebacujem se na kolege sa fox-a

http://arenavision.in/av17

Nemoj, sad su analizirali kako Green Bay imao dobijenu utakmicu, a doveli su je u pitanje jednom lošom odbranom...

Kao što rekoh, bizarno zadovoljstvo, kao Weenie i Viško...

Sllušaju ove sa foxa, kažu i oni da je bila dobijena situacija za Pejkerse™, a all of a sudden imamo 7pts game <_<

U jednom momentu mislim da je Jurišević pitao "da vidimo ko će šutirati kick nakon ekstra poena" kao da ekipa ima tri-četiri šutera

On me podsjeća na one likove iz crtaća što kao mlate metlom i trljaju krpom samo kad ih neko gleda, reda radi. Pravi komentator za Srbiju, poput vlasti, samo stvara privid da nešto radi tako što trtlja gluposti 300 na sat, a zapravo suštinski to je jedno teško sviranje kurcu

U jednom momentu mislim da je Jurišević pitao "da vidimo ko će šutirati kick nakon ekstra poena" kao da ekipa ima tri-četiri šutera

On me podsjeća na one likove iz crtaća što kao mlate metlom i trljaju krpom samo kad ih neko gleda, reda radi. Pravi komentator za Srbiju, poput vlasti, samo stvara privid da nešto radi tako što trtlja gluposti 300 na sat, a zapravo suštinski to je jedno teško sviranje kurcu

Da nije ovo onaj slučaj što je freak opisao na NFL topiku?

Da li je, pitam se u nadi da sam pogresno cuo, ovaj na vestima SK upravo rekao "na samom vrhu drugog poluvremena, u 48. minutu"? :Hail: