James Marshall Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Upalim zvuk na minut na SK i uhvatim da Jurišević Krisa Ajvorija zove Kori
Sam Spade Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ali ISTO sam ovo pomislio kad sam ga slusao. Jedini gori od njega u zadnje vreme je neki lik sa Eurosporta koji sasvim otvoreno navija za sve ruske ekipe. Ima li, generalno, nekog normalnog basket komentatora na ovim prostorima osim Edina? Poceo je da mi nedostaje Sarenac... Radojević sa SK.
James Marshall Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Prema Jurišu, Ficpatrik postaje QB Superboul kalibra ovom utakmicom. Neverovatno kako igraju i jedni i drugi.
Nesh Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Erceg: Vazno je da ne predaju loptu Jetsima. Na 15 sekundi do kraja, prvi down, rezultat 20:20. Kakva analiza!
James Marshall Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Pa (ljudi moji, DJV) je li ovo uvijek ovoliko loše, sunce ti Božje, kupovina GP mi se sad čini kao odluka godine
James Marshall Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Jurišević napušta tekmu Giants - Jets u sred produžetka da bi prenosio Patriots - Eagles :ziga:
levi Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ok, ima odličnih strimova, kome je skup lp, stvarno ne vidim razlog da se bilo ko ponižava slušajući te kretene
James Marshall Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ovo je strašno. Kupiš prava za NFL, platiš boga oca, i onda to daš u ruke Juriševiću, i još hvališ time.
radisa Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ok, ima odličnih strimova, kome je skup lp, stvarno ne vidim razlog da se bilo ko ponižava slušajući te kretene Prvo sma gledao bez tona, sad mi neka vrsta bizarnog zadovoljstva, kao kad slušam Viška i Gojka, samo čekam kada će da budu glupi... Loš sam čovek, znam :(
zoki Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Mislio sam da od "uzima šut" nema glupljeg izraza ali ovo je pobedilo!!
Kanzas siti zez Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ovo je strašno. Kupiš prava za NFL, platiš boga oca, i onda to daš u ruke Juriševiću, i još hvališ time. Skoro je Loncarevic pricao kako je Jurisevic "majka ruskog fudbala" , i da su gledaoci ruske lige na gubitku sto je SK kupio NFL jer nema boljeg poznavaoca NFL-a od njega.
Recommended Posts