October 30, 20159 yr Jebem li ga, meni je taj jos i ok, s obzirom kakvih sve ludaka i iritantnih likova ima.
November 1, 20159 yr Prebacujem na SK3, počinje prenos utakmice Detroit - Kanzas Siti, uhvatim frazu "ko će se boriti za opstanak" i odmah mutujem. Možda sam se ogriješio o tipa ali stvarno nemam živaca da slušam SK komentatore NFL-a.
November 5, 20159 yr Generalno LS na Areni je uzas kada igraju ekipe van ITA i FRA lige. Oni nemaju blage veze sta se desava u ligama koje ne prenosi Arena i onda lupaju ko Maksim po diviziji.
November 9, 20159 yr Za komentatora na ES het trik je samo ako se postignu 3 gola u jednom poluvremenu?
November 10, 20159 yr Ko je ova dileja sto prenosi kosarku na ES? Toliko otvoreno navija za Niznji da sad svim srcem navijam za Galatasaraj. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
November 10, 20159 yr Da li je stvarno neko od njih rekao da je Kuric lakse povredjen i da se vraca u ligi za vikend? Skandal.
November 27, 20159 yr Menjam 10 dakle za jedno ALI. ALI kontra! Covek u svakoj recenici kaze aLI (*akcentovao bih precizno da docaram, aLI posto sam Nislija...)...Posaljem mu poruku i covek u trenutku kaze vec su mi skrenuli paznju...Pa da li je moguce da neko stvarno odgovara na dobacivanja zaludnih likova kao sto sam ja...Sta da kazem,,, pohvala za Ercega...bez ALI! Edited November 27, 20159 yr by Nesh
November 28, 20159 yr Menjam 10 dakle za jedno ALI. ALI kontra! Covek u svakoj recenici kaze aLI (*akcentovao bih precizno da docaram, aLI posto sam Nislija...)...Posaljem mu poruku i covek u trenutku kaze vec su mi skrenuli paznju...Pa da li je moguce da neko stvarno odgovara na dobacivanja zaludnih likova kao sto sam ja...Sta da kazem,,, pohvala za Ercega...bez ALI! Ali koliko sam shvatio, lik nema ideju o NFLu... Rekose mi da je na NWE@NYG kad su Giantsi poveli unutar poslednja dva minuta ladno rekao "Da li ce Giantsi sada probati sa onside kickom"