sumil Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 (edited) meni se cini da je on potpuno pukao.njegov odgovor na to je Nikog ne ostavljam ravnodušnim. Svesno provociram. Ja opet pitam za šta nisam bio u pravu? Ne napadaju me zbog neznanja, ili zato što ne znam padeže. Napadaju me zbog stavovaNazalost njegov odgovor je tacan i sto je jos gore jedan je od retkih koji ima stav, pogotovo na RTSu. Voleo bih da se nekako prikaze gledanost atletike kad prenos radi Korac naspram recimo Kovinjalovog prenosa, mislim da utice.Savrseno objasnjeno stanje u kom se nalazi plivanje u SrbijiJa sam rekao vrlo otvoreno da sam najveća budala na svetu, gora i od Sizifa i Tomasa Mora, zato što 30 godina promovišem plivanje kao najzdraviji olimpijski sport u zemlji u kojoj se ljudi kupaju dva put godišnje, za Đurđevdan i Mitrovdan. Gde su sapun i voda dva najveća artikla. Očigledno da sam ja budaletina. Edited August 12, 2011 by sumil Link to comment
ficfiric Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 +1Kum Dusan mora imati svoj smajli Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 (edited) @acastopLatest Red Star: The word is that president Vladan Lukic has offered resignation. No confirmation yet. Managment said: Well speak tomorrow. -_- Edited August 14, 2011 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Hamlet Strašni Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 On bas ne vlada engleskim Link to comment
yolo Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 za standarde RTS-a i twittera, zapravo odlicno vlada. fali mu jedan apostrof i jedno e, a clanovi ionako nisu bitno, njih ne znaju ni englezi mladji od 35 Link to comment
Weenie Pooh Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Ko kaže da ne vlada?! Well speak English, doubleplus good! Link to comment
Frank Pembleton Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Koliko je Viskovic na SK za tenis bolji od svih to je strasno.... Link to comment
bergasa19 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 (edited) Za klasu. Bice dobar i Pralica sa SK, nije los ni Milan Boskovic koji pokusava da se odupre " patriotskom" zovu ali nece moci jos dugo. Edited August 14, 2011 by bergasa19 Link to comment
Filipenko Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Opet se neki forumaš šali sa Teacherovom simpatijom? Link to comment
MiddleClass Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Jel Viskovic prenosio sinoc tenis?U jednom momentu komesanje na tribinama i lik vice: "Izgleda da se neko potukao, a ne ipak je nekome pozlilo. Dobro je!" Link to comment
Tinman Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Jel Viskovic prenosio sinoc tenis?U jednom momentu komesanje na tribinama i lik vice: "Izgleda da se neko potukao, a ne ipak je nekome pozlilo. Dobro je!" Cini mi se da je to rekao lik koji je prenosio na B92, a to nije bio Viskovic. Link to comment
MiddleClass Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Da, da... na b92 sam gledao. Link to comment
Feindouno Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Da, da... na b92 sam gledao.Fejlujes Panto, Viskovic komentarise tenis na SK. Link to comment
MiddleClass Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 ?Dje sam ja rekao da je to bio Viskovic? Pitao sam jel to bio on i onda sam rekao sta je lik od komentatora na b92 odvalio... Link to comment
Recommended Posts