Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

meni se cini da je on potpuno pukao.
njegov odgovor na to je
Nikog ne ostavljam ravnodušnim. Svesno provociram. Ja opet pitam za šta nisam bio u pravu? Ne napadaju me zbog neznanja, ili zato što ne znam padeže. Napadaju me zbog stavova
Nazalost njegov odgovor je tacan i sto je jos gore jedan je od retkih koji ima stav, pogotovo na RTSu. Voleo bih da se nekako prikaze gledanost atletike kad prenos radi Korac naspram recimo Kovinjalovog prenosa, mislim da utice.Savrseno objasnjeno stanje u kom se nalazi plivanje u Srbiji
Ja sam rekao vrlo otvoreno da sam najveća budala na svetu, gora i od Sizifa i Tomasa Mora, zato što 30 godina promovišem plivanje kao najzdraviji olimpijski sport u zemlji u kojoj se ljudi kupaju dva put godišnje, za Đurđevdan i Mitrovdan. Gde su sapun i voda dva najveća artikla. Očigledno da sam ja budaletina.
Edited by sumil
@acastop
Latest Red Star: The word is that president Vladan Lukic has offered resignation. No confirmation yet. Managment said: Well speak tomorrow.
-_- Edited by gervasius twinkleminkleson

Za klasu. Bice dobar i Pralica sa SK, nije los ni Milan Boskovic koji pokusava da se odupre " patriotskom" zovu ali nece moci jos dugo.

Edited by bergasa19

Jel Viskovic prenosio sinoc tenis?U jednom momentu komesanje na tribinama i lik vice: "Izgleda da se neko potukao, a ne ipak je nekome pozlilo. Dobro je!" :isuse:

Jel Viskovic prenosio sinoc tenis?U jednom momentu komesanje na tribinama i lik vice: "Izgleda da se neko potukao, a ne ipak je nekome pozlilo. Dobro je!" :isuse:
Cini mi se da je to rekao lik koji je prenosio na B92, a to nije bio Viskovic.