October 5, 200816 yr Da, marljivo pratim lapsuse tv spikera/ica; dakle, izgovaramo ime grada Reno u Nevadi - Reno ili Rino?Rino.
October 7, 200816 yr moze li se reci obula carape?Да, и треба, скоро увек. Постоји, у ствари, само један изузетак: чарапа се облачи кад се у банку иде наоружан.
October 7, 200816 yr Edit: Баш волим кад ме неко овако размази (spoil) - осећам се начисто размазан . Благодарим, Скакафка, ово сам дуго тражио.
October 7, 200816 yr prilicno sam sigurna da je samo g.edit: ne bila lenja:gospodin, skraceno g. (ne g-n, g-na i sl). u mnozini gg.Klajn docet. Edited October 7, 200816 yr by Joshua
October 8, 200816 yr nazalost - na zalostnasrecu - na srecunakratko - na kratkonijedan - ni jedanopismenite me pa da mogu jos bolje da zajebavam gurbete u vezi derbija
October 8, 200816 yr nazalost - na zalostnasrecu - na srecunakratko - na kratkonijedan - ni jedanopismenite me pa da mogu jos bolje da zajebavam gurbete u vezi derbija1.nazalost - na zalost2.nasrecu - na srecu3.nakratko - na kratko4.nijedan - ni jedan1. Primer: Nazalost, nisam dobio nista na tiketu! Ali, ako bi hteo da napises Na zalost crveno-belih, Partizan je pobedio sa 2:0, onda bi bilo odvojeno...4. Dakle, Nijedan klub ne igra fudbal kao Partizan! :) ...ali, ukoliko hoces da kazes ni jedan, ni drugi, pises odvojeno. Takodje, ako hoces da napises, na primer, ni jedan jedini put, pises odvojeno...itd...EDIT: Ako sam nesto propustio, ili, ne daj boze, pogresio, neka neko dopuni/ispravi... ;) Edited October 8, 200816 yr by Nesh
October 8, 200816 yr Да, и треба, скоро увек. Постоји, у ствари, само један изузетак: чарапа се облачи кад се у банку иде наоружан. Hm...Tada se valjda navlaci... :) Edited October 8, 200816 yr by Nesh
October 13, 200816 yr како бисте превели "вештачки камен" (употреба у намештају), ја лупих "faux stone"
October 13, 200816 yr Ima li neko ideju kako bi se vizil proteza zvala na nekim jezicima, pre svega na engleskom, nemackom ili francuskom?