Töölönlahti Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 U Hrvatskoj i Federaciji mi ishlapi, a pre ili posle nje cepim kavu ili kahvu.U Beogradu ne pijem Coca Colu.
Giga Moravac Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ni jedno ni drugo, ja je popijem na vreme. Ali mojoj sestri obavezni ishlapi
Milogled Bluff Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 je l vama kokakola izlapi ili ishlapi?Meni posenili.
cmrlj Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 meni bi uvek ishlapila, no sam imala neke drugare kojisusekaorazumeliujezik, sto su insistirali da kokakola izlapi. dobro da sam se posvadjala sa njima :D
Father Jape Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 (edited) Ali ako bih morao da biram između ona dva, definitivno izlapi. 'Izhlapi' zvuči zapadno. Edited August 30, 2011 by Father Jape
Willow Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 je l vama kokakola izlapi ili ishlapi?+1 za ishlapi i izvetri. -1 za izlapi: taj izraz povezujem sa ljudskim bićima i staračkom senilnošću.
Amelija Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 +1 za ishlapi i izvetri. -1 za izlapi: taj izraz povezujem sa ljudskim bićima i staračkom senilnošću.+1 (bez zezanja)
puella Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dal bi mogao neko da me uputi od kada se za studenta na doktorskim studijama kaze doktorand sa d na kraju? Vidim da je to postalo vrlo ucestalo u poslednje vreme a ja se nesto nesecam da su ranije bili doktorandi vec doktoranti.
Frile Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dal bi mogao neko da me uputi od kada se za studenta na doktorskim studijama kaze doktorand sa d na kraju? Vidim da je to postalo vrlo ucestalo u poslednje vreme a ja se nesto nesecam da su ranije bili doktorandi vec doktoranti.Otprilike od 3-eg avgust-a 2008-me :)Šalu na stranu, čini mi se da su doktoranti jedini ispravni.
puella Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 MA ja mislim da to neko njih pali kao ove nesretnike na teeeleeeviziji sa novom akcentacijom. U poslednje vreme nailazim na previse "doktoranada" da bi bila slucajnost.
Amelija Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 izgleda da se iz nekog razloga širi nemački naziv
Pikoleta Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 dakle, ako imam cetvoricu oko sebe i prilazi peti, po kom fazonu i zasto bas tad 4 covjeka prelazi u 5 ljudi??broj se povecava, a vi...niko nista
Hamlet Strašni Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 jel guzica deminutiv od guza ili augmentativ od, hm necega?
Recommended Posts