Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uskoro dolazi jedan film

Featured Replies

Ovaj film odavno izasao gledali ga mi ovde i preporucivali.
:isuse: ja sam konj! a učinilo mi se da sam čitao o njemu ovde, .......
  • Replies 2.9k
  • Views 295.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prepoznatljivost, kvalitet, posebnost u nastupu i stajlingu. Jedinstven glas, Etta James naseg vremena, priblizila soul, jazz i rock muziku mladima u vremenu kad je ukus prosecnog slusaoca vise nego p

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Samo da prijavim da je i beogradska ekipa radila na filmu, u scenografiji. Njih 15ak, ceta mala ali odabrana. 

Posted Images

81473762.jpgja vech mrem.... najomiljenitiji glumac u ulozi najomiljenitijog mickog bicha... uhhh ahhhhh heart.gif

Nekad sam volela seriju sa Alekom Ginisom, nadam se da su dostojno filmovali knjigu

post-1816-13153191132198.jpg

Nekad sam volela seriju sa Alekom Ginisom, nadam se da su dostojno filmovali knjigu
prve recenzije razbijaju. sve 5/5 http://www.youtube.com/watch?v=Aco15ScXCwA
  • 2 weeks later...
Jebote, posle ove Dragojeviceve tresine, zao mi ovo da okacim! :D
uopste ne kapiram potrebu za ovim filmom, po ovom trejleru rekao bih da je sve isto ko u originalu cak su i glumce castovali tako da lice na svedske originale, a ova rooney mara nije ni di kolena noomi rapace....'opste mi se ne gleda....
uopste ne kapiram potrebu za ovim filmom, po ovom trejleru rekao bih da je sve isto ko u originalu cak su i glumce castovali tako da lice na svedske originale, a ova rooney mara nije ni di kolena noomi rapace....'opste mi se ne gleda....
za svako slovce; :Hail:
međutim, zato što sam pokvarena, ja jedva čekam Madonna's jaw-dropping take on the story of Wallis Simpson is a primped and simpering folly, preening and fatally mishandled. a preporučujem i ovo za čitanje.
pa majku im zavazda jebem, ništa im nije sveto.... angry.gif:isuse:http://www.youtube.com/watch?v=Txjm94GnrPA
zar ovo nije prikualkoliko se secam u karpenterovom upravo norvezani jure onog krea da ga ubiju. ovo je verovatno prica o tim norvezanima. doduse u tom slucaju vec znamo kraj.

D fak? :huh: