Jump to content

Uskoro dolazi jedan film

Featured Replies

On 1. 9. 2011. at 20:37, Moća said:
Ovaj film odavno izasao gledali ga mi ovde i preporucivali.
:isuse: ja sam konj! a učinilo mi se da sam čitao o njemu ovde, .......
  • Replies 2.7k
  • Views 269.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prepoznatljivost, kvalitet, posebnost u nastupu i stajlingu. Jedinstven glas, Etta James naseg vremena, priblizila soul, jazz i rock muziku mladima u vremenu kad je ukus prosecnog slusaoca vise nego p

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Samo da prijavim da je i beogradska ekipa radila na filmu, u scenografiji. Njih 15ak, ceta mala ali odabrana. 

Posted Images

81473762.jpgja vech mrem.... najomiljenitiji glumac u ulozi najomiljenitijog mickog bicha... uhhh ahhhhh heart.gif

Nekad sam volela seriju sa Alekom Ginisom, nadam se da su dostojno filmovali knjigu

post-1816-13153191132198.jpg

On 6. 9. 2011. at 14:26, Arkadija said:
Nekad sam volela seriju sa Alekom Ginisom, nadam se da su dostojno filmovali knjigu
prve recenzije razbijaju. sve 5/5 http://www.youtube.com/watch?v=Aco15ScXCwA
  • 2 weeks later...
  On 22. 9. 2011. at 13:18, Sludge Factory said:
Jebote, posle ove Dragojeviceve tresine, zao mi ovo da okacim! :D
uopste ne kapiram potrebu za ovim filmom, po ovom trejleru rekao bih da je sve isto ko u originalu cak su i glumce castovali tako da lice na svedske originale, a ova rooney mara nije ni di kolena noomi rapace....'opste mi se ne gleda....
  On 22. 9. 2011. at 20:05, Takanohana said:
uopste ne kapiram potrebu za ovim filmom, po ovom trejleru rekao bih da je sve isto ko u originalu cak su i glumce castovali tako da lice na svedske originale, a ova rooney mara nije ni di kolena noomi rapace....'opste mi se ne gleda....
za svako slovce; :Hail:
  On 22. 9. 2011. at 20:05, Takanohana said:
međutim, zato što sam pokvarena, ja jedva čekam Madonna's jaw-dropping take on the story of Wallis Simpson is a primped and simpering folly, preening and fatally mishandled. a preporučujem i ovo za čitanje.
  On 29. 8. 2011. at 17:16, steins said:
pa majku im zavazda jebem, ništa im nije sveto.... angry.gif:isuse:http://www.youtube.com/watch?v=Txjm94GnrPA
zar ovo nije prikualkoliko se secam u karpenterovom upravo norvezani jure onog krea da ga ubiju. ovo je verovatno prica o tim norvezanima. doduse u tom slucaju vec znamo kraj.

D fak? :huh: