Valk Posted July 10 Posted July 10 On 9. 7. 2024. at 23:26, Sludge Factory said: Kakva treshina jbt! Ja se ložim, dabome, ali dokle više Pedro Pedro Pedro Pedro Pe
Misko Posted July 10 Posted July 10 On 9.7.2024. at 15:33, vorda said: Izgleda gore nego Aleksandar Olivera Stouna.. 1
Sludge Factory Posted July 11 Posted July 11 Ovaj momak iz Normal People je dobar glumac, ako ga ovo jos malo probije eto neke vajde. Inace jadno izgleda stvarno
Amos Posted July 11 Posted July 11 (edited) 2 hours ago, ToniAdams said: Deluje da će biti još gori nego oriđiđi Pa to, kao što znamo Napoleon nije uradjen po istorijskim činjenicama pa su svi ljuti a Gladijator jeste pa su svi oduševljeni. Edited July 11 by Amos
Misko Posted July 11 Posted July 11 Ne radi se o tome uopste..film moze biti 100% ostorijski netacan, i d abude odlican..pa Aleksandar Stounov gorepomenuti je bio zapravo vrlo veran nekim aspektima,, pa opet ispala krsina od filma..
kipo Posted July 24 Posted July 24 Uz svo postoanje svima, ne moze ovaj klinac iz dine da uradi Dilana. Previse je. Opet, naam se da grijesim i da cu uzivati, no zaboga
Lancia Posted July 25 Posted July 25 13 hours ago, kipo said: Uz svo postoanje svima, ne moze ovaj klinac iz dine da uradi Dilana. Previse je. Opet, naam se da grijesim i da cu uzivati, no zaboga Pa nije vise klinac, svi ga uglavnom tako dozivljavamo, ali tip vec ima 28 godina i dosta dobre uloge za sad. 1
Lancia Posted July 25 Posted July 25 51 minutes ago, makaronee said: zar nije bilo dovoljno... Nije. Dovoljno je ovih Marvelovih sranja, losih komedija, upropascenih akcionih serijala filmskim efektima, woke silovanja...Dylana moze jos toliko. 2
makaronee Posted July 25 Posted July 25 Bojim se da količina nece preći u kvalitet, kao što nije ni kod navedenih marvelova. Naravno, uvek je uputno sačekati film, pogledati pa komentarisati.
kipo Posted July 25 Posted July 25 4 hours ago, Lancia said: Pa nije vise klinac, svi ga uglavnom tako dozivljavamo, ali tip vec ima 28 godina i dosta dobre uloge za sad. Ma ne znam, nije me dojmio jos negdje, friske mi rane od Dine... Mozda je i do mene jer mi je Dilan zaista veliki, a ovde me cak nervira i sto Pit Sigera nisu bolje skinuli Za ovo treba da ispolji karakter, bilo svoj ili Dilanov, sto sumnjam da ce uspjeti, prije ce biti tek bezlicna prica koju cemo zaboraviti posle par dana, poput poslednjeg Elvisa. Opet, nadam se da grijesim.
Lancia Posted July 25 Posted July 25 28 minutes ago, kipo said: Ma ne znam, nije me dojmio jos negdje, friske mi rane od Dine... Mozda je i do mene jer mi je Dilan zaista veliki, a ovde me cak nervira i sto Pit Sigera nisu bolje skinuli Za ovo treba da ispolji karakter, bilo svoj ili Dilanov, sto sumnjam da ce uspjeti, prije ce biti tek bezlicna prica koju cemo zaboraviti posle par dana, poput poslednjeg Elvisa. Opet, nadam se da grijesim. Ja bas mislim da je vise nego solidan karakteran glumac, dramske uloge su mu vrhunske. Nisam bas siguran dal je nesto moglo da se odglumi u Dini, gde su emocije kontrolisane. Al ajde, videcemo, u svakom slucaju i do samog filma i price je, ne zavisi sve od njega.
Recommended Posts