Ajant23 Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Vau, novi film Alexa Garlanda. Za razliku od Wrighta, Boylea ili Hoopera, kojima su se u karijeri događali filmovi koji liče na nešto, Garland dosledno ne izdaje loš ukus i ostaje veran sledbenik hipsterskog proseravanja... Dakle, nadajmo se da su velika očekivanja opravdanja, nadajmo se da će Graland istrajati u tome da nikad ne uradi kvalitetan film...
Hippie Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 elem.. ja se ovome, ko sva ostala deca , radujem;
Bujodrag Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 36 minutes ago, Hippie said: elem.. ja se ovome, ko sva ostala deca , radujem; I ja isto. Mada ću se još više radovati kad nastave Djesiku Djouns
Ajant23 Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (edited) Reklama braće Russo, koji najavljenim filmom sa Kapetana Amerike prelaze i na same Osvetnike... Već sam pisao da mi je priličan pogodatak Disneyev odabir da reditelje raznih sitkoma od Arrested Developmenta do Communityja angažuje u ekipu koja režira filmove iz Marvelovog univerzuma. Joss Whedon, Shane Black, Kenneth Branagh, kao i braća koja su režirala pilote nekih od najuspešnijih sitkoma u prošloj deceniji, to je ono što naprosto Disney radi uspešnije od ostalih... Edited November 29, 2017 by Ajant23
*edited by mod Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Kenet Brana se tu baš i nije proslavio. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ajant23 Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (edited) To uopšte nije bitno. Već u narednoj produkciji za Disney je ostvario pun pogotak sa Pepeljugom i pritom je ostvario prilične prihode na blagajnama i dalje. Tako da je pitanje da li se prvi deo Thora može posmatrati van konteksta celokupne saradnje Brane i Diznija... Na drugoj strani, Shane Black je bio sjajan... Edited November 29, 2017 by Ajant23
Ajant23 Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (edited) Naravno da nije. Hrpa najobičnijih lupetanja... edit: Bolje da si me pitao za dramatizaciju romana najnovijeg nobelovca za književnost. Obzirom da ga nisam čitao, u filmu se dalo naslutiti da vredi pročitati knjigu i da je ona možda i odlična Edited November 29, 2017 by Ajant23
Ajant23 Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Nisam ga čitao. Ali, lako se oseti da je film dramatizacija romana. U slučaju Garlandovog filma, čak sam imao osećaj tipa šta dalje gledam ovo sranje bolje uzmem da čitam književni predložak, on je možda i odličan... To teško da ide garlandu u prilog...
copkillah Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Prvi zvanični trejler filma koji će da izazove krindž-fest kod poštenog čoveka, dok bude gledao reakcije hipsterizovanih "gikova"
Hamlet Strašni Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AWOJiK1uPHA
Hippie Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 hour ago, copkillah said: Prvi zvanični trejler filma koji će da izazove krindž-fest kod poštenog čoveka, dok bude gledao reakcije hipsterizovanih "gikova" probala sam da citam knjigu.....
copkillah Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 6 hours ago, Hippie said: probala sam da citam knjigu..... Ako se izvadi iz današnjeg konteksta, knjiga je skroz okej i zabavna
zema Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 13 hours ago, copkillah said: Ako se izvadi iz današnjeg konteksta na sta mislis?
copkillah Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 na sta mislis?Konteksta gde se danas svi lože da su "gikovi" samo zato što umeju da prepoznaju poneku "gikovsku" referencu. A ja generalno ne verujem u pojam "gik", mislim da to (više) ne postoji, sve što je nekad možda i bilo gikovsko je odavno postalo mejnstrim
Recommended Posts