Jump to content

Uskoro dolazi jedan film

Featured Replies

Vau, novi film Alexa Garlanda. Za razliku od Wrighta, Boylea ili Hoopera, kojima su se u karijeri događali filmovi koji liče na nešto, Garland dosledno ne izdaje loš ukus i ostaje veran sledbenik hipsterskog proseravanja...

Dakle, nadajmo se da su velika očekivanja opravdanja, nadajmo se da će Graland istrajati u tome da nikad ne uradi kvalitetan film...

elem.. ja se ovome, ko sva ostala deca , radujem;

36 minutes ago, Hippie said:

elem.. ja se ovome, ko sva ostala deca , radujem;

I ja isto.

Mada  ću se još više radovati kad nastave Djesiku Djouns

Reklama braće Russo, koji najavljenim filmom sa Kapetana Amerike prelaze i na same Osvetnike...

Već sam pisao da mi je priličan pogodatak Disneyev odabir da reditelje raznih sitkoma od Arrested Developmenta do Communityja angažuje u ekipu koja režira filmove iz Marvelovog univerzuma.

Joss Whedon, Shane Black, Kenneth Branagh, kao i braća koja su režirala pilote nekih od najuspešnijih sitkoma u prošloj deceniji, to je ono što naprosto Disney radi uspešnije od ostalih...

Edited by Ajant23

Kenet Brana se tu baš i nije proslavio.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

To uopšte nije bitno. Već u narednoj produkciji za Disney je ostvario pun pogotak sa Pepeljugom i pritom je ostvario prilične prihode na blagajnama i dalje. Tako da je pitanje da li se prvi deo Thora može posmatrati van konteksta celokupne saradnje Brane i Diznija...

Na drugoj strani, Shane Black je bio sjajan...

Edited by Ajant23

Naravno da nije. Hrpa najobičnijih lupetanja...

edit: Bolje da si me pitao za dramatizaciju romana najnovijeg nobelovca za književnost. Obzirom da ga nisam čitao, u filmu se dalo naslutiti da vredi pročitati knjigu i da je ona možda i odlična :happy:

Edited by Ajant23

Nisam ga čitao. Ali, lako se oseti da je film dramatizacija romana. U slučaju Garlandovog filma, čak sam imao osećaj tipa šta dalje gledam ovo sranje bolje uzmem da čitam književni predložak, on je možda i odličan...

To teško da ide garlandu u prilog...

• 2 weeks later...

Prvi zvanični trejler filma koji će da izazove krindž-fest kod poštenog čoveka, dok bude gledao reakcije hipsterizovanih "gikova"

1 hour ago, copkillah said:

Prvi zvanični trejler filma koji će da izazove krindž-fest kod poštenog čoveka, dok bude gledao reakcije hipsterizovanih "gikova"

probala sam da citam knjigu..... boredom.gif 

6 hours ago, Hippie said:

probala sam da citam knjigu..... boredom.gif 

Ako se izvadi iz današnjeg konteksta, knjiga je skroz okej i zabavna

13 hours ago, copkillah said:

Ako se izvadi iz današnjeg konteksta

na sta mislis?

na sta mislis?
Konteksta gde se danas svi lože da su "gikovi" samo zato što umeju da prepoznaju poneku "gikovsku" referencu. A ja generalno ne verujem u pojam "gik", mislim da to (više) ne postoji, sve što je nekad možda i bilo gikovsko je odavno postalo mejnstrim