colonelo Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 And the Oscar goes to.... Gary Oldman! Meni ovo miriše na favorita (u kategorijama za najbolji film i glavne glumce):
urkozamanje Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 ako neko naleti na ovo po kioscima, nek me podseti i sibne link. zaboravicu a gleda mi se. sucker sam za vake filmove.
James Marshall Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 A sa ovom glumačkom ekipom teško da će ovo proći ispod radara :)
maheem Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Koji su ovi ovo što sviraju? gazda to ti je orkestar jon spencera
Ajant23 Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) ako neko naleti na ovo po kioscima, nek me podseti i sibne link. Evo, odmah ću da vežem čvor na bradi da ne zaboravim i, kada se pojavi, odenuću avataru crvene pantalone taj dan... Edited August 8, 2017 by Ajant23
aram Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Jes kurac, vid mu avatar, i kad mu obuče crvene pantalone, neće se videti.
KnightLore Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 U novembru premijera rimejka Smrtonosna želja, u ulozi glavnog junaka Brus Vilis. Nikad se on neće izvući iz lika Džona Meklejna, al' ipak će se pogledati. Jedan je Pol Kerzi. http://www.youtube.com/watch?v=t4-Wa6cqWJo
James Marshall Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Ima idealnu fizionomiju za neki film sa temom "Šta bi mogao da radi Agent 47 kad ode u penziju"
Recommended Posts