Jump to content

Uskoro dolazi jedan film

Featured Replies

And the Oscar goes to.... Gary Oldman!

And the Oscar goes to... Onom koji je radio masku!

Kako je ono Oldman i kako su napravili 20kg više čoveku? Šapo :vučić:

porvrdili da Mračna Kula traje samo 95 minuta  :o

Fala kurcu, vise nego dovoljno. 

meni je bedak kada film traje ispod 2h :(

Ma nemam ni ja nista protiv dugackih filmova, cak i volim kad su duzi, ali ima filmova koji nema potrebe da traju dugo, a ovaj mi bas deluje kao neki takav. Navikli smo od kad su serije u ekspanziji da parice traju po 10 sati i vise, a nekad su vrhunski sve pakovali u 1,5/2 sata bez problema. Ne prave ih vise kao nekad™

LM, King reko da je ok  -_-

Knjiga je spektakl, nadam se da će film biti bar upola toliko dobar

Ima li knjiga na naskom?

lol moca cita :D

Ima li knjiga na naskom?

ima na hrvatskom, dakle nema na tvom :fantom:

Pošaljem Moći .zip fajl sa knjigom, on me pita "A jel je u elektronskom formatu?" :Hail::lol:

Pošaljem Moći .zip fajl sa knjigom, on me pita "A jel je u elektronskom formatu?" :Hail::lol:

:ziga:  :lol:

1.12.2017, the Disaster Artist

Apropo toga, sutra 1.8 u bioskopu Zvezda projekcija filma The Room. Ponesite plasticne kasike.

220px-TheRoomMovie.jpg

Edited by ObiW

Crooked House (2017)

Francuski reditelj Gilles Paquet-Brenner, čiji mi se prethodni film toliko dopao da sam čak ovde i otvorio topic o njemu, radi film po dramataziciji Agathe Christie, koju je radio Julian Fellowes, naravno oskarovac za Gosford Park i tvorac serije Dowton Abbey.

Od glumaca su tu: Christina Hendricks, Gillian Anderson, Terence Stamp, Glenn Close, Julian Sands...

Dakle, još jedna zanosna ekranizacija Christiejeve u najavi, nakon ove:

Michael Green, tvorac serija Kings (2009) i American Gods (2017), kao i koscenarista Logana i novog Blade Runnera, radio je novu dramatizaciju klasika Murder on the Orient Express, koju će režirati Kenneth Branagh, koji i glumi Hercula Poirota. Tu su i Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench i Derek Jacobi...

Edited by Ajant23