Tihajeza Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 And the Oscar goes to.... Gary Oldman! And the Oscar goes to... Onom koji je radio masku! Kako je ono Oldman i kako su napravili 20kg više čoveku? Šapo :vučić:
Sludge Factory Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Ma nemam ni ja nista protiv dugackih filmova, cak i volim kad su duzi, ali ima filmova koji nema potrebe da traju dugo, a ovaj mi bas deluje kao neki takav. Navikli smo od kad su serije u ekspanziji da parice traju po 10 sati i vise, a nekad su vrhunski sve pakovali u 1,5/2 sata bez problema. Ne prave ih vise kao nekad™ LM, King reko da je ok -_-
aram Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Knjiga je spektakl, nadam se da će film biti bar upola toliko dobar
copkillah Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Ima li knjiga na naskom? ima na hrvatskom, dakle nema na tvom
copkillah Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Pošaljem Moći .zip fajl sa knjigom, on me pita "A jel je u elektronskom formatu?"
ToniAdams Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Pošaljem Moći .zip fajl sa knjigom, on me pita "A jel je u elektronskom formatu?" :ziga:
ObiW Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 (edited) 1.12.2017, the Disaster Artist Apropo toga, sutra 1.8 u bioskopu Zvezda projekcija filma The Room. Ponesite plasticne kasike. Edited July 31, 2017 by ObiW
Ajant23 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 (edited) Crooked House (2017) Francuski reditelj Gilles Paquet-Brenner, čiji mi se prethodni film toliko dopao da sam čak ovde i otvorio topic o njemu, radi film po dramataziciji Agathe Christie, koju je radio Julian Fellowes, naravno oskarovac za Gosford Park i tvorac serije Dowton Abbey. Od glumaca su tu: Christina Hendricks, Gillian Anderson, Terence Stamp, Glenn Close, Julian Sands... Dakle, još jedna zanosna ekranizacija Christiejeve u najavi, nakon ove: Michael Green, tvorac serija Kings (2009) i American Gods (2017), kao i koscenarista Logana i novog Blade Runnera, radio je novu dramatizaciju klasika Murder on the Orient Express, koju će režirati Kenneth Branagh, koji i glumi Hercula Poirota. Tu su i Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench i Derek Jacobi... Edited July 31, 2017 by Ajant23
Recommended Posts