jiraiya Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 dobar mi je ovaj Dzon Wik sa ovim hedšotovima :ziga:
Jeremija Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 (edited) baš ne obećava Teško je da bilo koji od tih delova može da obećava, glavni problem je to što je Cameron u Aliensima dekonstruisao mitologiju Aliena. Edited December 25, 2016 by Jeremija
steins Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Falim te bože da je Kijanu opet rešio da pravi gledljivu franšizu. Ono beskrupulozno upucavanje protivnika u vugla je i meni hajlajt. Sa druge strane ovaj Fastbinder ili kako se već zove, počinje žestoko da me smara sa ovim "ladan ko špricer" ulogama Sent from my D6503 using Tapatalk
kipo Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Koliko se radujem Kitonu, toliko i ovom Ofermanu. Uhvatim ga svakih malo na RTV u Parkovi i Rekreacija, baš ima njušku za ove likove
bigvlada Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 DICK VAN DYKE IS PART OF MARY POPPINS SEQUEL https://comicstalkblog.com/archives/14004
Razzmatazz Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Najavili Dirty Rotten Scoundrels rimejk sa Anne Hathaway i Rebel Wilson. Zar baš ništa ne mogu da ostave na miru?
Ajant23 Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Pa, ostavili su Dalea Launera na miru obzirom da mu gotovo nijedan scenario nije ekranizovan četvrt veka...
Jimmy Kowalski Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Najavili Dirty Rotten Scoundrels rimejk sa Anne Hathaway i Rebel Wilson. Zar baš ništa ne mogu da ostave na miru? Pa i DRS je rimejk. Isplativije je studijima da zaradjuju praveci nove verzije za nove generacije, nego da stancuju DVD/Blu-ray diskove.. U svakom slucaju, novi rimejk sigurno nece unistiti DRS legacy..
Razzmatazz Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Naravno da je rimejk, ali nije poenta u tome. Rimejci sami po sebi nisu postali problem dok filmska industrija nije otišla ukurac. Tada su mogli i originalni Bedtime Story i DRS da budu odlični filmovi. Ovo danas su samo pijavice.
Recommended Posts