Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted
za tinejdzere u dusi, nova noar/frik/rok/svasta sapunica. odlicno deluje na prvo citanje.
e ovako, malo me blam, al kontam mozda manje zaboli ovako virtuelno :D posto imam 1 retard pitanje. el vi ovakve stripove citate online ili ih kupujete negde u papirnatoj formi posto bih ja radije citala pravi strip, a da opet ne kosta bas iljadu dinara posto su to uglavnom cene ovde u ns-u, kolko sam primetila....?
Posted
e ovako, malo me blam, al kontam mozda manje zaboli ovako virtuelno :D posto imam 1 retard pitanje. el vi ovakve stripove citate online ili ih kupujete negde u papirnatoj formi posto bih ja radije citala pravi strip, a da opet ne kosta bas iljadu dinara posto su to uglavnom cene ovde u ns-u, kolko sam primetila....?
I ja bih da gledam film na velikom platnu, ali da ne placam kovu u bioskopu ;) To ti je sto ti je.
Posted
I ja bih da gledam film na velikom platnu, ali da ne placam kovu u bioskopu ;) To ti je sto ti je.
Slažem se. Bolje ti to da pročitaš, uživaćeš svakako, a onda, ako ti se nešto baš neodoljivo svidi, kupi... Ništa ne fali cbr-ovima i jpegovima. Strip je strip, i hvala dobrim ljudima koji su to skenirali i aploudovali...
Posted

znaci tako stoje stvari? :( pa dobro, jos malo piljenja u ekran, pa ako se bas navucem na neki strip da ga i kupim, valjda.

Posted

skidas, pa kupujes ako ti se svidi. sem, naravno, proverenih vrednosti koje uvek kupujes, bez obzira na sve. samo sto je tih proverenih vrednosti sve vise pa to postaje problem.ja se navukla na ovog spajdija i altimejtse sto ih izdaju hrvati a mogu da se kupe na stampinim kioscima. sto dindzi, lep papir, prevod kul, prave svescice kao kad sam bila mala. a jos superije mi je sto mi teta novinarka kaze da je puno klinaca koji ih kupuju. mozda ima nade.

Posted
ja se navukla na ovog spajdija i altimejtse sto ih izdaju hrvati a mogu da se kupe na stampinim kioscima. sto dindzi, lep papir, prevod kul, prave svescice kao kad sam bila mala. a jos superije mi je sto mi teta novinarka kaze da je puno klinaca koji ih kupuju. mozda ima nade.
e to i meni budi znatizelju. :D dakle, po tvojoj preporuci krecem od spajdija i altimejtsa! fala :)
Posted
znaci tako stoje stvari? :( pa dobro, jos malo piljenja u ekran, pa ako se bas navucem na neki strip da ga i kupim, valjda.
šta bre još malo? Batali sve obaveze, sedi čim ustaneš ujutru, i prestani kad počne da ti se prekida film u glavi...Ekscesivno čitanje stripova sa kompa je vrhunac i smisao ljudskog postojanja...:)
Posted
(mega-snip)Збуњ, а? Ако.
Vrlo... temeljito. :DNajbolje stripsko "objašnjenje" za Atlantidu koje sam video je bilo maalo konciznije, u originalnim Books of Magic. "Anyway, where humanity gets it wrong, by your time, is in imagining Atlantis as if having any kind of quantifiable existence. "Which of course it hasn't; not in the way they imagine it, anyway."There have been an awful lot of Atlantises, will be quite a few more."It's just a symbol. A symbol of the art...."Atlantis is the shadow-land, the birth-place of civilization, the fair land in the west that is lost to us but remains forever, true birthplace and true goal."It is Lyonesse, and Avalon, and Hy-Brasail."Mislim, koga briga za kontinuitet, i timeline, i Lemuriju, i Mu, i nuklearni rat... posebno kad je MM u pitanju. Ja sam to prestao da čitam zbog kvarnog sistema u kom je jedna sveska obično sadržala kraj prethodne i početak sledeće epizode, pa nikad nisam mogao da ga uhvatim ni za glavu ni za rep.
Posted
Mislim, koga briga za kontinuitet, i timeline, i Lemuriju, i Mu, i nuklearni rat... posebno kad je MM u pitanju. Ja sam to prestao da čitam zbog kvarnog sistema u kom je jedna sveska obično sadržala kraj prethodne i početak sledeće epizode, pa nikad nisam mogao da ga uhvatim ni za glavu ni za rep.
Тск, тск, ниси у току ;) Сад ти је Марти комплетан, и то на 154 стране, нема више (нажалост) оних наставиће се...Кад сам лани питао Кастелија шта му би да промени формат ММа, он ми рече да "замисли, просечни читалац ће свој стрип понети на клоњу, удубиће се у фабулу радње, и таман кад заврши с послом, а он испизди због тога што му се стрип наставља тек за месец дана, а таман је планирао да убије две мухе једним ударцем..." :lol:
Sludge Factory Bas ti je to finoJa tek juce poceo da citam ovaj novi broj, sto je izdao Veseli cetvrtak, Povratak u Nedodjiju. Sam tekst nije los, ali crtez je katastrofa (ovaj broj je pisao Recagno, a crtao Torti).BTW, naredni broj je najavljen na koricama pozadi (za 1. januar), ali nema izgleda naslovne strane, vec samo neki crtez Martija i ekipe. I pise da se epizoda zove Trinaesto iskusenje.
Карло је покушао да од гована питу направи, али то једноставно не бива. Кастели је засрао још са својом оригиналном Земљом Недођијом, објављену за време Дневника, тако да је Карлов велики труд био узалудан. А Торти је уз Бањолија највеће цртачко зло које је погодило Бонелија. Њихов једини "квалитет" је тај што су јефтини... Иначе, моли Бога да ВЧ не откупи права на ММ Специјале, јер је Торти држилац екслузивних цртачких права те серије :yucky:Нема насловне? Леле. Ајде, да се понадамо да је то због разлога што је од броја 3 требало да на насловној страни стоји Марти Мистерија, ко за Дневника својевремено, а не овако као у оригиналу, па нису стигли да промене лого... Но, биће да је то само још један пропуст Блажине и екипе... angry.gif Но, бар је превод наслова ОК (позива се на оних 12 Херкулових искушења/задатака).
Posted
Тск, тск, ниси у току ;) Сад ти је Марти комплетан, и то на 154 стране, нема више (нажалост) оних наставиће се...Кад сам лани питао Кастелија шта му би да промени формат ММа, он ми рече да "замисли, просечни читалац ће свој стрип понети на клоњу, удубиће се у фабулу радње, и таман кад заврши с послом, а он испизди због тога што му се стрип наставља тек за месец дана, а таман је планирао да убије две мухе једним ударцем..." :lol:
:lol: Logicno.
Карло је покушао да од гована питу направи, али то једноставно не бива. Кастели је засрао још са својом оригиналном Земљом Недођијом, објављену за време Дневника, тако да је Карлов велики труд био узалудан. А Торти је уз Бањолија највеће цртачко зло које је погодило Бонелија. Њихов једини "квалитет" је тај што су јефтини... Иначе, моли Бога да ВЧ не откупи права на ММ Специјале, јер је Торти држилац екслузивних цртачких права те серије :yucky:Нема насловне? Леле. Ајде, да се понадамо да је то због разлога што је од броја 3 требало да на насловној страни стоји Марти Мистерија, ко за Дневника својевремено, а не овако као у оригиналу, па нису стигли да промене лого... Но, биће да је то само још један пропуст Блажине и екипе... angry.gif Но, бар је превод наслова ОК (позива се на оних 12 Херкулових искушења/задатака).
Da, da, dosta je nategnuto i na momente bas naivno (da ne kazem smesno), ali sam tekst nije tragican. Vidi se da je pokusavao da vadi stvar. A crtez je katastrofa. Sto vise odmicem sa citanjem to mi je sve odvratniji. Ja se nadam da odsustvo naslove strane iz najave sledeceg broja nije zbog toga sto cekaju da vide da l' im se prodaje strip, pa da prestanu sa izdavanjem ako ne ide. Mislim, mozda jos uvek nemaju sasvim spreman sledeci broj iz tog razloga. Inace, ne smeta mi sto stoji Martin Mystere, u originalu. Cak mi je nekako interesantnije ovako (ako se ne varam i na nekim starim Dnevnikovim izdanjima je stajalo u originalu, mada sam ih video jako davno, pa je moguce da mi je secanje izbledelo).
Posted
:lol: Logicno. Da, da, dosta je nategnuto i na momente bas naivno (da ne kazem smesno), ali sam tekst nije tragican. Vidi se da je pokusavao da vadi stvar. A crtez je katastrofa. Sto vise odmicem sa citanjem to mi je sve odvratniji. Ja se nadam da odsustvo naslove strane iz najave sledeceg broja nije zbog toga sto cekaju da vide da l' im se prodaje strip, pa da prestanu sa izdavanjem ako ne ide. Mislim, mozda jos uvek nemaju sasvim spreman sledeci broj iz tog razloga. Inace, ne smeta mi sto stoji Martin Mystere, u originalu. Cak mi je nekako interesantnije ovako (ako se ne varam i na nekim starim Dnevnikovim izdanjima je stajalo u originalu, mada sam ih video jako davno, pa je moguce da mi je secanje izbledelo).
Не, не, тројка иде сигурно. Биће да су засрали приликом припреме за штампу.Иначе, чинило то се, никада Дневник није имао оригиналне називе јунака у својим издањима. Трудили су се да раде по правопису. То што су секли саме стрипове и цензурисали текстове, друга је прича... <_<
Posted
Не, не, тројка иде сигурно. Биће да су засрали приликом припреме за штампу.
E pa fino onda. Hvala za info. :)
Иначе, чинило то се, никада Дневник није имао оригиналне називе јунака у својим издањима. Трудили су се да раде по правопису. То што су секли саме стрипове и цензурисали текстове, друга је прича... <_<
Moguce da sam ja to video neko hrvatsko ili slicno izdanje pa mi se to u glavi pomesalo. Nebitno.
Posted

SAF nije na vreme poslao naslovnu stranu za treci broj, te je zato ni nema u najavi...

Posted

Ne znam cemu tolika pljuvacina po Tortiju... Nije neka klasa ali nije ni dno crtackog zanata, bar po mojim skromnim merilima... A i njegova Diana L. lici na moju curicu... :wub:

Posted
ova catwoman je fenomenalna. ali, ko sto kurdi onomad rece, o brubejkeru posebno, neki drugi put :-P
jel bitan redosled?naleteo jeftoino pa kupio #4 (wild ride) - da citam prvo to da vidim kakvo je ili zarad izbegavanja buducih muka da jurim prvo keca?upravo su mi stigli walking dead hardcover 4 (37-48), scalped 2, boys 2 i ultimate spider-man hardcover 5.steta sto nemam vremena sad da ih citam.