goofs Posted Monday at 11:38 Posted Monday at 11:38 Ja sam čuo da se ovo sprema za prevod kod nas - https://www.fanhome.com/us/movie-series/legends-batman-graphic-novels - pa ako je to slučaj onda verovatno i ovi Marvelovi idu dobro. Isto nisam fan tih širokih omnibusa, razvodnjen je kvalitet maksimalno. Fibra je to odlično uradila, ČK onako solidno prati, nema potrebe posedovati 200 Betmen epizoda, 20 esencijalnih su sasvim ok. Uz to i ne volim prevode superherojskih stripova, zvuče čudno. 1
Sandens Posted Monday at 13:35 Posted Monday at 13:35 to je super vest, ako će da krenu s betsom kao ovo do sada s marvel izdanjima.
*edited by mod Posted Monday at 16:51 Posted Monday at 16:51 Vidim da je i Darkwood pokušao da pravi neki serijal tih random izdanja, ali ne znam kako im ide. Dobio sam na poklon na sajmu Tank Girl I nešto me i nije oduševilo. A za Marvel sam se odmah čudio ko to ima volje, para i prostora za 100 random ovakvih i onakvih Marvela a da nije otišao i u neke bolje stripove. Ali svakako podržavam jer su cene nekih izdanja u malim tiražima bile otišle u nebesa. Plus je lako nabaviti pa ako i ne valja neki, još je lakše prodati šalje za nešto manju cenu.
Recommended Posts