Zverilla Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Incal i ostali stripovi Jodorowskog, i još svašta nešto u humblebundle: https://www.humblebundle.com/books/incal-and-more-humanoids-books
Frank Pembleton Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Ehhh ja kao klinac nisam verovao da je to stvarno "nas" dvojac. RIP
Hermetico Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 https://www.simonspurrier.com/blog/hellblazertheend?fbclid=IwAR2rJgBBH63DPrcMyjCwsGlm0P3aZCXS9-3Lfw_EAOHBKU10gOz1ItHOs9I 18 August 2020 SIMON SPURRIER Hellblazer: The End IT DIDN’T MAKE ENOUGH MONEY. That’s it, actually. That’s all. It didn’t make enough money to persuade the right people, whoever they are, to keep it running. To take the risk. To let it grow. To wait - as conventional wisdom might once have dictated - for the first arc to be collected as a trade. That’s their right. That’s the business, that’s comics in 2020. Doesn’t mean we can’t be pissed as all hell about it.
Њујоркер Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 kakvo placipickarenje, jebote... ovde 10 miliona ljudi ostalo bez posla, a ti vristis sto se strip koji na trzistu od 350 miliona ljudi nije mogao da proda vec vise od decenije 20 000 primeraka mesecno konacno gasi? ma, pusi ga bre...
Hermetico Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 On 20.8.2020. at 16:23, Њујоркер said: kakvo placipickarenje, jebote... ovde 10 miliona ljudi ostalo bez posla, a ti vristis sto se strip koji na trzistu od 350 miliona ljudi nije mogao da proda vec vise od decenije 20 000 primeraka mesecno konacno gasi? ma, pusi ga bre... Ti gašenje tog stripa doživljavaš emotivnije od njegovih autora.
Њујоркер Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 ne, naravno. meni je drag konstantin, ali ovo kukumavcenje nad zlehudom sudbom je pak previse.
Hermetico Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 On 22.8.2020. at 16:08, Њујоркер said: ne, naravno. meni je drag konstantin, ali ovo kukumavcenje nad zlehudom sudbom je pak previse. A dobro, da. Valjda drama malo i ide uz taj posao. Malo su se uživeli, i Konstantin je realno dramoser.
Mil@n Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 ĆaoS stripofili, jedno pitanje. Pre jedno 15ak dana nestalo mi neta, i reko šta da radim /a da se ne ubijem/ - aj da sredim kolekciju fordova, lepo poslaganu po epizodama nekada, ali se sve izmešalo posle nekih radova u stanu i prodaje police, i eventualno kompletiram. Odmah sam imao super sreću i na limundu navatao 10ak epizoda koje mi fale od nekih 30, 35 ukupno i to od jednog prodavca za smešne pare, i malo po malo, evo me na nekih 6, 7 epizoda da ih kompletiram sve /dakle, po epizodama, ne brojevima/. Da li u gradu postoje neke antikvarnice gde mogu da zadžoram neke duplikate i eventualno kupim nešto? Ne računam Alan Ford koji nema stara vijesnikova izdanja, i ne znam kakva je situacija u Darkwood-u. Takođe, da li ima nekih strip berzi i sličnih dešavanja? Neke grupe po fb i sl? Takođe, ako neko ima neke starije brojeve koji mi fale, dobrodošao je da ih udomi tamo gde će biti voljeni a vi adekvatno nagrađeni 3
goofs Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Halal vera Mislim da ti je najbolji i najsigurniji odgovor sajam knjiga, jer tamo bude puno strip-antikvitara i mozes da nadjes svasta a i da pokupis kontakte. Zajeb je sto ne verujem da ce biti sajma knjiga ove godine. Uglavnom, jednom prilikom na sajmu, uz pazar nekih Talicnih Toma, sam dobio ovu vizitku, pa mozes mozda da probas, uz ogradu da je to bilo pre dobrih 4-5 godina, pa mozda se vise covek ne bavi time. Inace svi strip-klubovi koji se bave antikvitetima su na taj fazon, vizitka i jedan broj telefona, nemaju svoj "salon" i prodajno mesto. Dakrwood je sada izdavacka kuca i knjizara, oni se ne bave vise antikvitetima. Inace, imam dva ova trobroja sa tvoje slike, rozi i zeleni Citas li ove nove Fordove sto izlaze? Ne znam ko to izdaje i valjaju li ista.
Milošica Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Jedno pitanje,mada ne znam da li je to prevaziđeno za prefinjeni ukus ovde Dilan Dog ili Zagor? U mom društvu,od nas 10ak koji smo čitali ili čitamo stripove,samo smo jedan drugar i ja za Dilana
sekretar Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Najlakse ti je da odes na FB, ima dosta strip grupa i da napsies sta trazis sami ce ti se javiti, sad ne znam da li su derikoze ali vredi probati neke od grupa https://www.facebook.com/groups/2167622646686846/ https://www.facebook.com/groups/154685201727119/ https://www.facebook.com/groups/672626676114583/ 1
Filozof manijak Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 8 minutes ago, Milošica said: Jedno pitanje,mada ne znam da li je to prevaziđeno za prefinjeni ukus ovde Dilan Dog ili Zagor? U mom društvu,od nas 10ak koji smo čitali ili čitamo stripove,samo smo jedan drugar i ja za Dilana Dilan dog, za nas mlađe i paranormalne. A ima i sexa! 1
Recommended Posts