Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted

Gle stvarno. Ovo su neki naknadni trzaji i pokusaji revitalizacije, vidim da im sajt i dalje vodi na stranu hosting kuce.

Imali su oni dobru kolekciju stripova, Sendmen je isao kod njih, Helblejzer isto, posle je to sve preslo u Darkvuda.

Posted

Beli put je regularno na Sajmu ovih godina. Za "napredniju" decu može npr. Hogar. Kalvin i Hobs sada ima novo izdanje i najzad dostojno ovog stripa, zajedno radili Darkwood i System Comics. Realno je ipak da se većini dece najpre svidi Marvel. 

Posted

Ako neko na sajmu naleti na Blacksad nek prijavi ovde pretty please

Posted

Blacksad (izdanja B. Put) 2 integrala ima A. Ford regularno (ne znam dal su doneli i na sajam) tako da verovatno i Beli Put isto ima. A. Ford takođe ima nekoliko albuma hrvatskog izdanja (ne komplet). 

Posted
12 minutes ago, variola said:

Blacksad (izdanja B. Put) 2 integrala ima A. Ford regularno (ne znam dal su doneli i na sajam) tako da verovatno i Beli Put isto ima. A. Ford takođe ima nekoliko albuma hrvatskog izdanja (ne komplet). 

Muchas gracias. Poručiću iz A.Forda. Lepša su mi pojedinačna izdanja Bookglobea al neke epizode nemaju na stanju.

• 3 months later...
Posted

jerl samo ja pratim monstrumesu?

Posted

ja sam probo par puta, nikako da mi legne. nisam znao da su preveli to kod nas, pa još stigli do trećeg trejda...

Posted

Joj, prevod je naporan u božju mater. Pozajmio sam da probam kako ide na srpskom, jedva izgurao do pola prvog izdanja.

U originalu mi je bilo OK, negde se jesam smorio ali mnogo kasnije.

Posted

najveći problem mi je što sve izvetri od radnje prethodnog dok ne odštampaju nov deo

malo mi nisu jasne te silne nagrade. nije to loše, vizuelno bogat™, al povremeno smara. dal zato što je "ženski" ili šta već

• 4 weeks later...
Posted

Glupo mi je da trolujem temu o virusu, ali teško je ne setiti se DD "Poslednji čovek na zemlji"

IoIlSib.png

:fantom:

• 4 weeks later...
Posted

E hvala mu! :heart:

Bas skupljam nova izdanja asterixa, trotomna, hardcover, u izdanju carobne knjige

Posted

Hvala mu na svemu! Cuvaj se i tamo gore, da ti nebo ne padne na glavu. RIP.