kurjak92 Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Poceo sam da citam temu od pocetka i da skidam stripove koje pominju i preporucuju ljudi, al na svakoj drugoj strani toni worsipuje hodajuce mrtvake jebote bog, nemam snage, pls hlp me , ima neka tema samo sa preporukama za citanje il cu morati ovako u beskonacnost
Weenie Pooh Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 On 14.2.2019. at 19:02, kurjak92 said: Poceo sam da citam temu od pocetka i da skidam stripove koje pominju i preporucuju ljudi, al na svakoj drugoj strani toni worsipuje hodajuce mrtvake jebote bog, nemam snage, pls hlp me , ima neka tema samo sa preporukama za citanje il cu morati ovako u beskonacnost Oh my sweet summer child, čekaj samo da dođeš do stranica na kojima ja uzalud ubeđujem Kima Filbog da vredi čitati Crossed.
kurjak92 Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Crossed mi je ziva rana jer na zalivu ima brojeva samo do 68 msm, pa ako znas dje naci ostale, slobodno upm Pritom nemojmo molim vas da uporedjujemo jedan crossed sa mrtvacima i tonijem Okacicu listu kad isfiltiram sve do kraja, doduse i tu je tesko naci gomilu stvari, posebno ako nisu usa, ili ako je neko ostavio sliku koja je u medjuveremenu umrla
Weenie Pooh Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Pa znaš kako, ako si Badlands uspeo da izguraš do #68 onda si ono najbolje već uhvatio. Ima ih do stotke, ali su uglavnom gubljenje vremena. Taj na kom si stao mi je sranje, japanski posle njega isto, ono na mostu mnjah, shrink bullshit, comic book guy rapist bože me prosti, crnac vatrogasac i one bliznakinje smor... dakle, do kraja mi se svideo samo neolitski arc (Homo Tortor, od #75 do #80). Ako već nisi, bolje čitaj Wish You Were Here.
kurjak92 Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 hahhahah karanje delfina, citao, kakva love story. Tipovao sam na taj nastavak sa crnjom i bliznakinjama, mogao bih svejedno sve od pocetka. Btw vidim da si kasnije pominjao i onaj 100 godina kasnije, tu mi je jezik vec bio neporepoznatljiv jbg,
porucnik vasic Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 2 hours ago, Weenie Pooh said: Pa znaš kako, ako si Badlands uspeo da izguraš do #68 onda si ono najbolje već uhvatio. Ima ih do stotke, ali su uglavnom gubljenje vremena. Taj na kom si stao mi je sranje, japanski posle njega isto, ono na mostu mnjah, shrink bullshit, comic book guy rapist bože me prosti, crnac vatrogasac i one bliznakinje smor... dakle, do kraja mi se svideo samo neolitski arc (Homo Tortor, od #75 do #80). Ako već nisi, bolje čitaj Wish You Were Here. Брате...
Weenie Pooh Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 (edited) 2 hours ago, porucnik vasic said: Брате... Dobrodošao u klub sado-mazo-anime-perverznjaka, Poručniče. Članarina je 0.2% duše godišnje. Izlazna vrata ne postoje Ali ozbiljno, prvi Crossed serijal je klasik survival horora, više nego solidna priča. Probaj, možda ti se svidi. Edited February 16, 2019 by Weenie Pooh
kurjak92 Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Okaci mu scenu sa dzacicem soli, ovo je vanila
Weenie Pooh Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 (edited) Pa polako čoveče, mora to da se namami fino i strpljivo... Edited February 16, 2019 by Weenie Pooh
Bujodrag Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Nemoj spaliti. Ne verujem da je on birao niti znao s kim će se "sastati".
Ras Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 (edited) Kako su dosadne Borrdžije (Manara/Jodorowsky) Prekidam čitanje gledanje slika. Edited August 3, 2019 by Ras
copkillah Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 U poslednjih par meseci pročitao Chew i Saga, fantastično, samo toliko mogu da kažem.
Frank Pembleton Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Kako su dosadne Borrdžije (Manara/Jodorowsky) Prekidam čitanje gledanje slika.Ima li riba? ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts