ToniAdams Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 pa jel sme to da se radi? mislim, da se crta novi korto. ne mogu reci da sam zainteresovan, al ko zna.
beyoncé Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 baš danas prelistala čoveka koji je ubio taličnog toma crtao ga neki lik koji do sada nije imao veze s tim stripom koliko god da mi je naslov bio privlačan, nisam mogla da gledam TT kome umesto cigarete visi travka između usana šta je sledeće, čačkalica? uzela olimpijski san rajnharda klajsta biografski strip o somalijskoj atletičarki samiji jusuf omar
Filozof manijak Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Taj Tom nema veze sa onim staaaaaarim Gošinijevim Taličnim Tomom. Ovo je kao ozbiljan vestern strip
Calavera Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 1 hour ago, beyoncé said: baš danas prelistala čoveka koji je ubio taličnog toma crtao ga neki lik koji do sada nije imao veze s tim stripom koliko god da mi je naslov bio privlačan, nisam mogla da gledam TT kome umesto cigarete visi travka između usana šta je sledeće, čačkalica? nije to takva novina, mislim da je morris vec 1983. zamenio cigaretu travkom da bi se probio na americko trziste
beyoncé Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 istini za volju, nisam čitala TT verovatno 20 godina u mojoj glavi on još uvek ima cigaru u ustima hvala na korekciji
Calavera Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 dobro, to je vec bio kraj zlatne ere, goscinny je prestao da radi na stripu par godina pre toga. novi talicni za novo doba, sto se kaze.
Sludge Factory Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) 3 minutes ago, Host said: Imas i starog Maltezera u ofarbanoj verziji. I to je bese bojila Pratova zena pod njegovim nadzorom, zar ne? Edited July 31, 2018 by Sludge Factory
beyoncé Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 4 minutes ago, Host said: Sto, sta hvali? Reveal hidden contents njemu? malo testosterona što se mene tiče
burekdzija Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Monstress 3: dobra prva polovina koja degenerise u avengerse u drugoj polovini. Kad smo kod avengersa, umro Stan Lee.
Aleksandar88 Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Bas juče ga uhvatim u jednom od njegovih kratkih pojavljivanja i pomislim kako je besmrtan. Rip [emoji3525]
Recommended Posts