Jump to content

Stripovi

Featured Replies

Neko se konacno smilovao da skenira Prince of Cats Rona Wimberlyja, Romeo & Juliju pricu smestenu u nekakvom samurajskom getu, s fokusom na Tibalta. Crtez je spektakularan, za pricu cu morati jos nekoliko puta da procitam da bih imao neko smislenije misljenje ali uopste ne deluje lose.

020.jpg

• Replies 2.9k
  • Views 281.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pariz juce, muvam se po gradu i naletim na nekoliko prodavnica stripova - nema sta nema! Sent from my iTelephone using Tapatalk

• Ljudi... Kako se nekad nameste stvari. Pošto sam kompletirao Alan Forda, tačnije, sve epizode, sada ću polako da navatavam stare brojeve koje imam kao reprinte, kupim ja 2 talična toma jer sam ih

• New design of the Belgian passport  

Posted Images

Stray Bullets iz bek posle 8 godina, i to ne sa 1 nego 2 broja! Jedan je iz onog glavnog serijala koji sam batalio posle 15-ak brojeva usled preteranog fokusa na one smarace i njihove putesestvije, ali ima i ova nova miniserija Killers ciji je prvi broj preodlican, na tragu samih pocetaka stripa. Znanje glavnog serijala nije neophodno, ali pomaze.

stray-bullets-killers-00.jpg

Edited by Calavera

Sedmog aprila ću da upoznam Vorena Elisa. Pajtašimo se na tviteru i mislim da postoje šanse da me prepozna i da prozborimo koju.

Šta da obučem?!!! Već me hvata panika i bolucka me stomak.

Prepoznaće te ako ostaneš in character:

tumblr_lhefpiCd4R1qh29xeo1_500.jpg

channon.jpg

Edited by Weenie Pooh

Sedmog aprila ću da upoznam Vorena Elisa. Pajtašimo se na tviteru i mislim da postoje šanse da me prepozna i da prozborimo koju.

Šta da obučem?!!! Već me hvata panika i bolucka me stomak.

:ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: , to je taj grobarski duh

Pa on me i zna kao Channon. Moracu tako neku sprdnju da izvedem.

Клинац ми је данас завршио "Океан на крају путељка", каже да је чудна и супер. Читаћу је када завршим ово чиме се сада гњавим па ћу да ти кажем какав је сада. Стално одлажем читање новог Сендмена. 

Прочитао "Океан". Безвезњикава: сваки пут када је потребно да прича скрене она то и учини, али на правцима не нуди ништа што већ милион пута није понуђено. Претпостављам да му већина то замера за све што ради, мени у овој тај добро савладан занат али и маниризам засметали више него иначе.  

Prepoznaće te ako ostaneš in character:

tumblr_lhefpiCd4R1qh29xeo1_500.jpg

channon.jpg

hehe, uini i mejdej muz i zena!

Прочитао "Океан". Безвезњикава: сваки пут када је потребно да прича скрене она то и учини, али на правцима не нуди ништа што већ милион пута није понуђено. Претпостављам да му већина то замера за све што ради, мени у овој тај добро савладан занат али и маниризам засметали више него иначе.  

Осим приче о Одину другоразрдни писац.

Ima li utisaka o "Pet hiljada kilometara u sekundi"?

Izdavač: Komiko
Datum izdavanja: 18. apr 2013.
Scenario: Manuele Fior
Crtež: Manuele Fior
144 strana

U pitanju je, kako kaže izdavač, ljubavna priča. Ali ne klasična ljubavna priča. Više priča o odrastanju, otuđenju, muškarcima, ženama, ambicijama, snovima, karijeri, putovanju...

5000_1.jpg5000_2.jpg

5000_3.jpg5000_4.jpg

Stigao najzad drugi deo Sandman: Overture... prelepo izgleda, ali i dalje ne opraštam trapavi plot reveal mehanizam koji tera Dreama da priča sam sa sobom iz milion perspektiva. 

IMG_00103.jpg

Vizuelni egzibicionizam na uštrb priče. Ali dobro, bar nam je pokazano kako je originalni Dream izgledao, kad su Cthulhu i društvo prvi put zaspali. I to je nešto...

IMG_00114.jpg

Edited by Weenie Pooh

ajd neka mi neko sibne na pm kiosk s koga uzimate overtures.

Nakon povlačenja iz štampe/striparnica/knjižara usled lošeg kvaliteta papira, Transmetropolitan 2 konačno u prodaji.

2cy03mq.jpg

BoxersSaints.jpg

Krajnje zadovoljan procitanim, pogotovo Bokserima koji doduse imaju i stotinak stranica vise. Citko i dopadljivo.

Edited by Calavera

Ima li utisaka o "Pet hiljada kilometara u sekundi"?

Izdavač: Komiko

Datum izdavanja: 18. apr 2013.

Scenario: Manuele Fior

Crtež: Manuele Fior

144 strana

U pitanju je, kako kaže izdavač, ljubavna priča. Ali ne klasična ljubavna priča. Više priča o odrastanju, otuđenju, muškarcima, ženama, ambicijama, snovima, karijeri, putovanju...

ocekivao sam mnogo vise, jer sam cuo samo hvalospeve. na kraju onako, nije lose ali ni nista spektakularno.