Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted
Jel' ti žao što ne svira nema roditelje? :cry:
Zli, pokvareni, bezosecajni acovece™, srca nemas sto podjebavas u ovakvom trenutku! :(LM, uskoro se zavrsava, sto se mene tice, najbolja Batman prica/saga/zovitejekakohocete u stripu ikada, bilo je neizmerno uzivanje citati je, sreca te se moze citati opet :happy:A i samo ovo pismo je genijalno. Lepo je, u samo nekoliko recenica, opisao lik, svoje vidjenje istog i ono sto je bila ideja cele ove njegove price, koja traje evo vec skoro 7 godina. Car!
Posted

ja se nadam da ovo za demijena nije istina i da je neki publicity stunt.

Posted

Podeljenog sam misljenja po tom pitanju.S jedne strane, posto je Damian Grantovo cedo, sasvim bi prirodno i kul bilo da ga ostavi kao deo mitologije (cijem je stvaranju, tj. dopunjavanju stvaranjem lika Damiana, prvog Batmanovog sina u istoriji, dao i svoj doprinos i pecat) u amanet narednim generacijama i buducim autorima, da se poigravaju sa njim, stonokazu, kao sto je on sam, sa dosadasnjom mitologijom i likovima koje je u njoj zatekao.Z druge strane, ako neko treba da ga rokne, onda je to sam Morrison, opet jer je to njegovo cedo, a i sam je rekao da mu je bila namera da ga ubije jos odavno, u prvobitnoj varijanti Batman & Son price, ako se ne varam. A i uvek postoji ta mogucnost volsebnog vracanja iz mrtvih :D Mada, s obzirom da je Damian proizvod genetskog inzenjeringa od strane Talie, moze tu dece biti kolko ti volja!2540316-batman_676_super.jpgrobin-batman-inc-8-variant.jpgMoze biti i da jeste u pitanju samo cist publicity stunt, GM voli to da radi, opet mozda je ovde bas resio da uradi kontra ocekivanju, pa ga stvarno finisira. Kolike su paralele izmedju ove dve stvari olicene u dve naslovnice iznad? Ovaj sutrasnji broj, za koji najavljuju veliki dogadjaj, i nije poslednji, tako da... ko zna sta je smislio. Kako god, gorko-slatko iscekujem zavrsne brojeve.

Posted
A i uvek postoji ta mogucnost volsebnog vracanja iz mrtvih :D
Ma hajde, kad se to još desilo u nekom stripu -_-
A i samo ovo pismo je genijalno. Lepo je, u samo nekoliko recenica, opisao lik, svoje vidjenje istog i ono sto je bila ideja cele ove njegove price, koja traje evo vec skoro 7 godina. Car!
Joj daj molim te, pa to je sve od opšteg mesta do opšteg mesta. "Betmen kroz vekove, izmenio se ovako i onako, bla, moje jedinstveno viđenje lika nadgrađuje sve prethodne verzije truć", pa onda "trauma of losing his parents... mastered his demons... saved countless lives... dark places he has never visited before" :isuse: I sve kao nešto pokušava da unese neku ozbiljnost, neki gravitas, ali jebiga kad mu onda uleti ime kao što je Dr Hurt :D
Posted

stavrno taj dr hurt ko neki lik iz stripa. ima negde masterlista morisonovog rana na betu? da vidim sta sam propustio.

Posted
[/size]Joj daj molim te, pa to je sve od opšteg mesta do opšteg mesta. "Betmen kroz vekove, izmenio se ovako i onako, bla, moje jedinstveno viđenje lika nadgrađuje sve prethodne verzije truć", pa onda "trauma of losing his parents... mastered his demons... saved countless lives... dark places he has never visited before" :isuse: I sve kao nešto pokušava da unese neku ozbiljnost, neki gravitas, ali jebiga kad mu onda uleti ime kao što je Dr Hurt :D
Pa sta ocekujes da ti napise u ovakavom pismu, duboku i detaljnu analizu? Ovo je samo sazeto, lepo, skoro pa poetsko objasnjenje namere, jos malo pa manifest. A bas naprotiv, skroz je stripovski i "neozboljan" ovaj njegov run na Batmanu. Preporucujem za citanje.
stavrno taj dr hurt ko neki lik iz stripa. ima negde masterlista morisonovog rana na betu? da vidim sta sam propustio.
Ovde i ovde. I koristan link ovaj
Posted

hvala!Sent from Bender's iPad using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Procitah negde da je samo danas moguce skinuti 700 stripova sa Marvelove web stranice pa kome treba...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nova Saga me razocarala, ispostavilo se da izvesni popularni lik ipak nije zaginuo na kraju proslog broja sto je u tom trenutku delovalo kao 1 neminovnost. Nije da sam hteo da se to desi buduci da mi je prokletnik ipak prirastao za srce ali nemojte nas tako obmanjivati, majku mu! :mad: A i da zanemarimo to, Sagu u poslednje vreme pratim cisto iz navike, meni ovo lici na novi YTLM (super pocetak, kasnije se rasplinjava). Nije los strip nikako, ali Prophet :heart: je sije za nekoliko kopalja...

Edited by Calavera
Posted

Spoiler?! :mad: Sad kad znam da je Lying Cat još živa, neću ni da čitam :PBTW, zar nisam ja najavio za Sagu isto to rasplinjavanje još u startu?

Posted

Ko ti je kriv sto ne citas nove stripove u sredu cim se pojave kao mi normalni fenovi. ^_^U startu je to obecavalo mnogo vise. Recimo, tad se jos nije znalo da ce ova prosipanja zivotnih istina u naraciji odrasle Hazel biti prisutna u svakom broju. <_< I uopste, sad mi sve deluje mnogo prenaduvano, ljudi umiru (ili nas BKV laze da umiru) jednako cesto kao u ASOIAF, ali koliko ih tamo ima a koliko ovde... smanji malo dozivljaj, Briane.

Posted

Ako bi smanjio doživljaj, ništa ne bi ostalo. Meni je odmah delovalo kao da će biti all style, no substance. Uuu, televizor-ljudi se jebu, super... i šta s tim? Ništa. I onda, i onda, kao, recimo, jedna asasina koja je kao žena-pauk bez ruku i bez očiju na licu, i onda... i onda je ubiju! OK, i šta s tim? Opet ništa.Nije story-driven, jednostavno. Kad god narativ pokreće niz nasumično ubačenih elemenata, to ne može na dobro da izađe.

Posted

Style over substance i ne mora biti losa stvar ako je to ideja. Meni je recimo posle prvog broja ovo licilo da ce biti neki kul space road movie gde bi oni bezeci od The Willa isli sa planete na planetu zajebavajuci se sa ondasnjim naseljenicima, nesto tipa Outlaw Star. Meni smeta sto je BKV u pricu ubacio te naivne porodicne odnose i sad sve deluje kao neka sapunica u svemiru, ti random detalji koje pominjes (mada mi pomalo smeta ovo podilazenje fandomu na prvoj strani desetog broja, znaces kad vidis sta je :D) su mi razlog da citam ovo.

Posted (edited)
14wej3m.jpgMorzeov kod na ovoj i 5 sledecih stranica, resenje je

DONTMTTRUSTLTWME

Mind MGMT :wub:

Edited by Calavera