Jump to content
IGNORED

Prehrambena YU nostalgija

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

Uje, ovo sam skroz zaboravio, obozavao sam ih. I one reneove cokolade 8 zlatnih.

Posted (edited)

Fruktal marelica zakon. I moje prvo pijanstvo sa rodjenom sestrom - dodavali malo votke. Pa posle dodavali malo marelice :D

E, ne, lazem, miksovali smo sa Metaksom, 5 zvezdica

Edited by aram
Posted

Fruktal kruška :wub:

Kako ono beše - kaša od bundeve je neka osnova za sve te guste industrijske sokove?

Posted

Kako ono beše - kaša od bundeve je neka osnova za sve te guste industrijske sokove?

Axa
Posted

moj omiljeni je bio fruktal grožđe

da.

i jagoda je bila vrh.

Posted

Pa to, pola-pola. Pola jedne bundeve i pola jedne maline = sok od malina :D

Posted (edited)

jbte, moje detinjstvo je bilo ko titovo: pili smo domaci sok od visnje, i to nesto malo dok ima, na rastvaranje od pomorandze samo u posebnim prilikama, slatkisi jok, nista keks, grickalice, ne secam se ni cokolade, bombonjera ako udje u kucu, na ista vrata ce i izaci kao poklon :D

tako da objektivno, mene slabo radi prehrambena nostalgija, jer nisam jela, al me radi nostalgija za cega sam sve zeljna ostala :D

Edited by darling
Posted (edited)

Znaci pikuse i corkanja i klise, a kad roditelji odu korito i svinjska glava?

Edited by precog
Posted

otprilike tako, lutka  od srolanog peskira :D

ne znam, sto bi danas reko narod, hranili smo se zdravo  :lolol:

Posted

jbte, moje detinjstvo je bilo ko titovo: pili smo domaci sok od visnje, i to nesto malo dok ima, na rastvaranje od pomorandze samo u posebnim prilikama, slatkisi jok, nista keks, grickalice, ne secam se ni cokolade, bombonjera ako udje u kucu, na ista vrata ce i izaci kao poklon :D

tako da objektivno, mene slabo radi prehrambena nostalgija, jer nisam jela, al me radi nostalgija za cega sam sve zeljna ostala :D

Dete 90-tih?

Sent from my 8079 using Tapatalk

Posted (edited)

ne, ja sam milo dijete sedamdesetih. al kod mene nisu bitne godine, nego roditelji...

de je onaj majo sto mu se pije boza, pice za trudnjace? ima u pelivanu :)

https://www.facebook.com/pelivanbeograd/

Edited by darling
Posted

Znaci pikuse i corkanja i klise, a kad roditelji odu korito i svinjska glava?

haha "glavuša", doduše ne svinjska nego jagnjeća je bio kanibalistički ritual porodične radosti.

Vegani i finii ljudi napustite spoiler!

Ja sam naj voleo krompir iz te tepsije al otvaranje lobanje, ko će mozak, kome oko, kome krta obrazina a svo vreme zubi i izplažen jezik na pladnju :P