precog Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Uje, ovo sam skroz zaboravio, obozavao sam ih. I one reneove cokolade 8 zlatnih.
aram Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Fruktal marelica zakon. I moje prvo pijanstvo sa rodjenom sestrom - dodavali malo votke. Pa posle dodavali malo marelice :D E, ne, lazem, miksovali smo sa Metaksom, 5 zvezdica Edited November 14, 2017 by aram
Đipalo Junuz Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Fruktal kruška Kako ono beše - kaša od bundeve je neka osnova za sve te guste industrijske sokove?
renne Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Fruktal kruška Kako ono beše - kaša od bundeve je neka osnova za sve te guste industrijske sokove? Axa
Lancia Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 moj omiljeni je bio fruktal grožđe da. i jagoda je bila vrh.
aram Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Fruktal kruška Kako ono beše - kaša od bundeve je neka osnova za sve te guste industrijske sokove? Pa to, pola-pola. Pola jedne bundeve i pola jedne maline = sok od malina :D
darling Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) jbte, moje detinjstvo je bilo ko titovo: pili smo domaci sok od visnje, i to nesto malo dok ima, na rastvaranje od pomorandze samo u posebnim prilikama, slatkisi jok, nista keks, grickalice, ne secam se ni cokolade, bombonjera ako udje u kucu, na ista vrata ce i izaci kao poklon :D tako da objektivno, mene slabo radi prehrambena nostalgija, jer nisam jela, al me radi nostalgija za cega sam sve zeljna ostala :D Edited November 14, 2017 by darling
precog Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Znaci pikuse i corkanja i klise, a kad roditelji odu korito i svinjska glava? Edited November 14, 2017 by precog
darling Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 otprilike tako, lutka od srolanog peskira :D ne znam, sto bi danas reko narod, hranili smo se zdravo
hansolo Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 jbte, moje detinjstvo je bilo ko titovo: pili smo domaci sok od visnje, i to nesto malo dok ima, na rastvaranje od pomorandze samo u posebnim prilikama, slatkisi jok, nista keks, grickalice, ne secam se ni cokolade, bombonjera ako udje u kucu, na ista vrata ce i izaci kao poklon :D tako da objektivno, mene slabo radi prehrambena nostalgija, jer nisam jela, al me radi nostalgija za cega sam sve zeljna ostala :D Dete 90-tih? Sent from my 8079 using Tapatalk
darling Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) ne, ja sam milo dijete sedamdesetih. al kod mene nisu bitne godine, nego roditelji... de je onaj majo sto mu se pije boza, pice za trudnjace? ima u pelivanu :) https://www.facebook.com/pelivanbeograd/ Edited November 14, 2017 by darling
francuski sobar Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Znaci pikuse i corkanja i klise, a kad roditelji odu korito i svinjska glava? haha "glavuša", doduše ne svinjska nego jagnjeća je bio kanibalistički ritual porodične radosti. Vegani i finii ljudi napustite spoiler! Ja sam naj voleo krompir iz te tepsije al otvaranje lobanje, ko će mozak, kome oko, kome krta obrazina a svo vreme zubi i izplažen jezik na pladnju :P
Recommended Posts