hansolo Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Koliki fikus :o Nije nas, moja majka nije uspevala da ocuva ni jednu biljku duze od nedelju dana /kad dobije za 8. mart, npr./ ... isti slucaj sam i ja :).
hansolo Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Si ti ova nadrndana s masnicama u kosi¿ :) Nisam, sivi dzemper, crvena bluza. Ta namcorasta nije bila deo standardne postave, zbog matoraca morala na rodjendan verovatno, otud nadrnd. Volim sto roditelji danas organizuju plejdejte za decu, nase je boleo djoka da organizuju svoj socijalni zivot prema klincima, gde si se nasao i sa kim to ti je, snalazi se. Pa kad ti se oko nogu vrzmaju deca 5 godina mladja popizdis, ili te ignorisu oni sto su 5 godina stariji jer ne zele ni u istoj prostoriji da budu sa tobom ... e to je bio social skills trening. Edited November 14, 2017 by hansolo
Lancia Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Imam i ja jednu slicnu fotku, al' sa prasetom na stolu i bez nadrnda:)
SNARC Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Hansolo..jesi li se ti bese druzila sa zvalavom bracom kao mala..jel neko sa slike jedan od njih ?
Lancia Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Dobar bend, Hansolo and the Zvalavi Brothers.
hansolo Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Nisam se druzila redovno samo kad dodju kod babe incidentno /tu sam ja bila pozajmljivana iz komsiluka/ i, na srecu, nisu nam se roditelji druzili ... ovde su tri devojcice i jedan muski, ti mislis da je ijedan od njih imao ovoliko stila i bio tako lepo dete. Edited November 14, 2017 by hansolo
francuski sobar Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Atached image Kako je iskusno sklonjena etiketa, nema prodakt plejsment za džabe :D Inače pre Jupija pvi žuti sok Ora pa Pipi pa negazirani Dvojni C. Izgleda da sve to još uvek postoji a i Traubisoda se par puta vraćala al tu neki pravni problemi oko licence izgleda, inače to je napitak iz tridesetih još i baš mi se pije sad.
francuski sobar Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 U ta vitasok breskva bila ona trunjava? Što bi hipsteri danas rekli sa pulpom. Odličan sok a dobar i Fruktalov.
hansolo Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Ova tura, kad moras da probusis dve rupe dijagonalno da mozes lepo da sipas ... secam se kad je izasao ovaj sa sargarepom i moje reakcije "are you fuckin' insane" kad su matorci pokusali to da mi podvale jer je navodno zdrav. Sok od sargarepe :)
beta Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 taj od šargarepe je bio odvratan. ovi ostali su bili dobri.
Recommended Posts