Đipalo Junuz Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 U hlebu i kiflama onaj njihov hleb&kifle jogurt proizvodi mlekara Granice.
Lezilebovich Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 granice bojkotovati zbog sponzorisanja onog zilotskog kampa
nautilus Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Zapis Tare i Pekarski mlekare Subotica. Potpuno su razliciti, pekarski je rijedak ali ide dobro uz burek. Sabacki mi se nekako pokvario, jedno vreme je bio daleko najbolji..
hansolo Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Pitanje> da li se neko seca da je nekada /za vreme YU/ bilo kondezovanog mleka u tubi, onako kroz maglu to pamtim ...?
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Pitanje> da li se neko seca da je nekada /za vreme YU/ bilo kondezovanog mleka u tubi, onako kroz maglu to pamtim ...? bilo je.
hansolo Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Jesi jel' lupam glavu i ubedjujem okolinu ... volim tako kad neki proizvod proglase za novinu, nedostiznu a za vreme Juge to bilo normalno po prodavnicama :))
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) sigurno je bilo, srkali smo to iz tube. i paradajz je bio u tubi, i majonez. metalne tube kao paste za zube. kao nekad kad se torta pekla, patishpanj, na masnoj politici, keva opcrtavala i kruzila novinu prema sherpi :D Edited November 5, 2017 by gospa buba
hansolo Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Sad skoro se pojavio Etkerov puding bez kuvanja kao wow novina ... a secam se moja baba je imala problem da skuva puding bez grudvica /inace je super kuvala ostalo/ pa se secam da mi je mutila taj bez kuvanja ... bio pakovan u pljosnate kutije a ne u kesice ... na takve stvari mislim :))
Recommended Posts