May 22, 20177 yr Zapis Tare i Pekarski mlekare Subotica. Potpuno su razliciti, pekarski je rijedak ali ide dobro uz burek. Sabacki mi se nekako pokvario, jedno vreme je bio daleko najbolji..
November 5, 20177 yr Pitanje> da li se neko seca da je nekada /za vreme YU/ bilo kondezovanog mleka u tubi, onako kroz maglu to pamtim ...?
November 5, 20177 yr Pitanje> da li se neko seca da je nekada /za vreme YU/ bilo kondezovanog mleka u tubi, onako kroz maglu to pamtim ...? bilo je.
November 5, 20177 yr Jesi jel' lupam glavu i ubedjujem okolinu ... volim tako kad neki proizvod proglase za novinu, nedostiznu a za vreme Juge to bilo normalno po prodavnicama :))
November 5, 20177 yr sigurno je bilo, srkali smo to iz tube. i paradajz je bio u tubi, i majonez. metalne tube kao paste za zube. kao nekad kad se torta pekla, patishpanj, na masnoj politici, keva opcrtavala i kruzila novinu prema sherpi :D Edited November 5, 20177 yr by gospa buba
November 5, 20177 yr Sad skoro se pojavio Etkerov puding bez kuvanja kao wow novina ... a secam se moja baba je imala problem da skuva puding bez grudvica /inace je super kuvala ostalo/ pa se secam da mi je mutila taj bez kuvanja ... bio pakovan u pljosnate kutije a ne u kesice ... na takve stvari mislim :))