Jump to content
IGNORED

Prehrambena YU nostalgija

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

Jel si siguran? Nemoj da to ponovo bude onaj Krcko, sto su vec pokusali da nam podvale

Posted

Vratio se ceo PIK Cacak asortiman!I Alka flips i jedini cips koji je zaista cips !Uzeli fabriku Slap grupi koja je upropastila posle privatizacije i krenuli ispocetka

Posted

G-de? Jel opste prisutan, ili je fantom poput orderkinog kokos manca?

Posted

Cekaj...jel to znaci da se vratio i Gricko?!

Posted (edited)

Onda sam u problemu... obecao brda i doline curi pre nekih mesec dana ako mi nadje negde gricka :)mislim da cu mozda morati da se zenim :)

Edited by cartman
Posted

hm, garant je imala insajd info! :lolol:

Posted
Vratio se ceo PIK Cacak asortiman!I Alka flips i jedini cips koji je zaista cips !Uzeli fabriku Slap grupi koja je upropastila posle privatizacije i krenuli ispocetka
nije mi ovo bas najjasnije. po cemu je to jedini pravi cips?nije nikakva prozivka, stvarno me zanima, nemam neko specijalno secanje na taj cips.GRICKO!!! :ziga:
Posted

Zato što je bio prvi u Srbiji, a drugi u SFRJ. Zato što je jako tanko sečen, i užasno masan

Posted

joj secam se toga, uzasan, uzasan cips...

Posted

Ako sada odem u Merkator, da li cu naci Gricko i cips?A kako sam ja taj cips mrzeo. Svaki treci koji sam kupovao u Slaviji je bio bajat i nije me bilo blam da ga otvorenog (i nekad polupojedenog) vracam i trazim pare nazad. Pa je sav bio krt i nepravilan i mastan i nekako socijalan. Al sad ga ocu, pa to ti je.

Posted

Nema, naravno :thumbdown:Obisao ceo blok i tjorak. Ovaj forum pocinje opasno da mi ide na zivce

Posted

Kako su te samo navukli.