Jump to content

Prehrambena YU nostalgija

Featured Replies

:Hail:

Jel si siguran? Nemoj da to ponovo bude onaj Krcko, sto su vec pokusali da nam podvale

Vratio se ceo PIK Cacak asortiman!I Alka flips i jedini cips koji je zaista cips !Uzeli fabriku Slap grupi koja je upropastila posle privatizacije i krenuli ispocetka

G-de? Jel opste prisutan, ili je fantom poput orderkinog kokos manca?

Cekaj...jel to znaci da se vratio i Gricko?!

pa i gricko

Onda sam u problemu... obecao brda i doline curi pre nekih mesec dana ako mi nadje negde gricka :)mislim da cu mozda morati da se zenim :)

Edited by cartman

:lolol:
Vratio se ceo PIK Cacak asortiman!I Alka flips i jedini cips koji je zaista cips !Uzeli fabriku Slap grupi koja je upropastila posle privatizacije i krenuli ispocetka
nije mi ovo bas najjasnije. po cemu je to jedini pravi cips?nije nikakva prozivka, stvarno me zanima, nemam neko specijalno secanje na taj cips.GRICKO!!! :ziga:

Zato što je bio prvi u Srbiji, a drugi u SFRJ. Zato što je jako tanko sečen, i užasno masan

joj secam se toga, uzasan, uzasan cips...

Ako sada odem u Merkator, da li cu naci Gricko i cips?A kako sam ja taj cips mrzeo. Svaki treci koji sam kupovao u Slaviji je bio bajat i nije me bilo blam da ga otvorenog (i nekad polupojedenog) vracam i trazim pare nazad. Pa je sav bio krt i nepravilan i mastan i nekako socijalan. Al sad ga ocu, pa to ti je.

Nema, naravno :thumbdown:Obisao ceo blok i tjorak. Ovaj forum pocinje opasno da mi ide na zivce

Kako su te samo navukli.