nbg4ever Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Jel si siguran? Nemoj da to ponovo bude onaj Krcko, sto su vec pokusali da nam podvale
banatjanin Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Vratio se ceo PIK Cacak asortiman!I Alka flips i jedini cips koji je zaista cips !Uzeli fabriku Slap grupi koja je upropastila posle privatizacije i krenuli ispocetka
nbg4ever Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 G-de? Jel opste prisutan, ili je fantom poput orderkinog kokos manca?
cartman Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) Onda sam u problemu... obecao brda i doline curi pre nekih mesec dana ako mi nadje negde gricka :)mislim da cu mozda morati da se zenim :) Edited May 6, 2013 by cartman
nenad Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Vratio se ceo PIK Cacak asortiman!I Alka flips i jedini cips koji je zaista cips !Uzeli fabriku Slap grupi koja je upropastila posle privatizacije i krenuli ispocetkanije mi ovo bas najjasnije. po cemu je to jedini pravi cips?nije nikakva prozivka, stvarno me zanima, nemam neko specijalno secanje na taj cips.GRICKO!!! :ziga:
renne Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Zato što je bio prvi u Srbiji, a drugi u SFRJ. Zato što je jako tanko sečen, i užasno masan
nbg4ever Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ako sada odem u Merkator, da li cu naci Gricko i cips?A kako sam ja taj cips mrzeo. Svaki treci koji sam kupovao u Slaviji je bio bajat i nije me bilo blam da ga otvorenog (i nekad polupojedenog) vracam i trazim pare nazad. Pa je sav bio krt i nepravilan i mastan i nekako socijalan. Al sad ga ocu, pa to ti je.
nbg4ever Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Nema, naravno :thumbdown:Obisao ceo blok i tjorak. Ovaj forum pocinje opasno da mi ide na zivce
Recommended Posts