sandine Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 čini mi se da smao tome već pričali Bilo na drugoj temi o kobajama u Bolonji. ;)
sandine Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 a da se nisi ugojio od svega toga? Pa,malkice.
aram Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 gde jesti i sta u zagrebu? za pice cu se vec snaci :)
Dr Arslanagić Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 (edited) pivnica Medvedgrad za mitteleuropski kupuskobasičarski doživljaj Edited December 1, 2015 by Dr Arslanagić
aram Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 a jebat ga, to imam i ovde :D daj nesto gde mogu finu jadransku ribu pojest :)
aram Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 ubilo mi gayyu, banatjanin se ne javlja, rodja i lujo me ne vole :(
banatjanin Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 e jbg, nije kasno? Dubravkin put - brutalno dobro, bio nedavno zatim restoran Apetit, pa Karlo bistro (bio pre godinu dana, vrlo dobro) , zatim za neobavezne zalogaje i dobro pivo Bistroteka u ulici na 50 metara od Jelačićevog trga dok su najbolje pice (ali ultimarivno fenomenalne) u O'Hari - zna svaki taksista zanivljiv je jako i restorančić u gornjem gradu koji služi sva jela sa štruklima na hiljadu načina, i nije skup. ne znam mu ime...
aram Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 (edited) nije, nije, taman :) fala da nije "La Struk"? Edited December 2, 2015 by aram
cmrlj Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 ako ces opusteni svakodnevni riblji idi kod sime.
Recommended Posts