Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani po svetu

Featured Replies

Šta, gde i kako jesti u Zagrebu

Biće se nekih 3, 5, 5 dana?

@Quizmaster na tebe tipujem prvenstveno :)

• Replies 413
  • Views 74.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Podrška za ugostitelje koji ne puštaju pse u prostor u kojem se jede.

• Ada Vilun pored Skadra, nisam birao restoran vec smo ogladneli i nasli prvi pristojan u nekoj albanskoj vukojebini. Sluzilo nas je 5 konobara, seku i serviraju salatu pred tobom kao maloj deci  niko n

• fikret selimbašić
    fikret selimbašić

Ćevapi se jedu u Travniku i na još par mjesta u Tuzli, Srebreniku, Tešnju... u Sarajevu se jedu pite Hodžić je standardni sarajevski ćevap, razlikuje se u nijansama od onih iz Želje, Petice, Fer

Posted Images

u zagrebu volim da idem na razna mesta ali najviše u zeleni dvor, jedno po cro standardima seljačko mesto sa izuzetno nefolirantskim menijem

nikad neće dobiti mišelin sranje

ali uvek odličnih par dnevnih jela

plus teleće i jagnjeće pečenje za one sa slabim živcima

janjetina je skupa ali dolazi iz zagore i miriše na dalmatinsko divlje bilje

plus je jeftinije od bele reke hahahahahaaaa

i prilično izvesno je bolja od creske, jeo sam obe više puta i mislim tj siguran sam da ne grešim

https://zelendvor.com/jelovnik/

Podrška za ugostitelje koji ne puštaju pse u prostor u kojem se jede.

13 minutes ago, napadaj said:

Podrška za ugostitelje koji ne puštaju pse u prostor u kojem se jede.

zamisli pas će ti ogaditi hranu

da nisam video radnice jednog popularnog ali jbga rahmetli fast fuda kako hlade noge u sred beograda u lavoru u kome pliva paradajz za salatu/prilog možda bi se i složio s tobom

al stativa

Neće mi ogaditi, al ne želim da lete pseće dlake u tom prostoru. Ni moji pas i mačke ne šetaju po trpezariji i kuhinji, iako sam često sa njima.

pa onda očetkaj psa ponekad :fantom:

nemam reči stvarno

ova higijenska forenzika nema veze sa kučićarstvom ali vrv je to samo do mene i moje ljubavi prema mojim psićima, inače nikada ne bi dopustio žozefinici da mi krne jezičić u usta kad se uzbudi

31 minutes ago, napadaj said:

Neće mi ogaditi, al ne želim da lete pseće dlake u tom prostoru. Ni moji pas i mačke ne šetaju po trpezariji i kuhinji, iako sam često sa njima.

Udahneš 100 kila njihovih dlaka dok spavas, nece ti nista faliti da pojedes neku.

Ma jok, niko od njih ne živi u kući, svi su u dvorištu, ali uđu tu i tamo. Samo ne u trpezariju.

nas je konobarica u fkn Osecini pustila u pun restoran sa dva velika psa (jedan labrador mrcina i drugi od oko 20kg) ...kraljica!!! :wub::heart:

• 9 months later...

LAMAREDA Étterem és Bisztró
+36 30 910 1099

• 3 weeks later...

evo jedan događaj koji pokazuje koliko su cene ovih džiberskih gastro mesta po srbiji, uglavnom u beogradu i okolini, bolesne

60e po glavi, 6 jela i 6 vina. restoran u mom selu, možda nije najbolji na svetu u poređenju sa skandi ili iberijskim 3-star ali svejedno teška kidalica.

u homi je komparativni /po broju gangova sa vinom, inače daleko slabiji po sastojcima/ meni 145e. u GIG-u je mislim 165. 

448883140_785590323556613_11743647416208

• 1 month later...

Koga put nanese u taj pravac - konoba Gradina kod  Vrsara u Istri jedna od najboljih i najpoštenijih igde. To sa poštenjem je posebno važno danas, u ovom gadnom dobu podivljalih ugostitelja - posebno na hrvatskoj obali.

Elem, i danas je kao pre deceniju i po kad smo žena i ja bili prvi put. Sezonsko, raznovrsno, ultra sveže, pošteno količinski, razumnih cena. Sve spremljeno jednostavno ali bez greške - brancin i zubatac na gradele, blitva, verdura, pljukanci sa vongolama, karpaćo od ribe, presni škampi... na stolu odlična ulja, dobra vinska karta, jeftinija nego kod nas, desert i dižestiv na kuću...

Edited by banatjanin

• 2 weeks later...
On 29. 7. 2024. at 21:59, banatjanin said:

Koga put nanese u taj pravac - konoba Gradina kod  Vrsara u Istri jedna od najboljih i najpoštenijih igde. To sa poštenjem je posebno važno danas, u ovom gadnom dobu podivljalih ugostitelja - posebno na hrvatskoj obali.

Elem, i danas je kao pre deceniju i po kad smo žena i ja bili prvi put. Sezonsko, raznovrsno, ultra sveže, pošteno količinski, razumnih cena. Sve spremljeno jednostavno ali bez greške - brancin i zubatac na gradele, blitva, verdura, pljukanci sa vongolama, karpaćo od ribe, presni škampi... na stolu odlična ulja, dobra vinska karta, jeftinija nego kod nas, desert i dižestiv na kuću...

Bio juce. Tartar od tune dobar, zubatac odlican. Vino zena birala neko sranje od kaduma, al prijalo.

Cene istarske, nije mi se nesto novcanik oporavio u odnosu na ostale konobe. 

Hvala za preporuku :]

On 7. 8. 2024. at 23:34, ZokiAsov said:

Bio juce. Tartar od tune dobar, zubatac odlican. Vino zena birala neko sranje od kaduma, al prijalo.

Cene istarske, nije mi se nesto novcanik oporavio u odnosu na ostale konobe. 

Hvala za preporuku :]

Drago mi je da ti se dopalo. Ja sam ove godine, od Dalmacije do Istre (imali smo odmor pola - pola) bio šokiran cenama - a svake godine smo na Jadranu.
Ovde mi je bilo značajno poštenije nego na drugim mestima, račun za sedmoro je bio više nego razuman. Evo ti samo jedan parametar -  kilogram oborite ribe im je 65 evra. Na ostalim mestima ove godine od 80 do 100 - i pričamo o konobama, ne o fine dinning restoranima. A među konobama ova je na višem nivou - ova ima i dobru, svežu hranu, obilne porcije i ozbiljan servis - solidne vinske čaše, kompetentnu uslugu, postavku, dobra ulja i slično.