Indy Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 (edited) Talking Heads, from left, David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz and Jerry Harrison. (Paul Yem / For The Times) Edited September 21, 2023 by Indy 5
napadaj Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 “When I was watching this just now, I was thinking, ‘This is why we come to the movie theaters,’” said singer David Byrne, after the screening. “This is different than watching it on my laptop.” Gledao sam S&M2 Metalike u bioskopu pre nekoliko godina i imao isti osećaj.
Svemir Zeka Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Sad sam na nekoj strani na instagramu pročitala tekst, ali i baš mnogo komentara ljudi što iz Hr, što odavde, što kojekuda, o Satanu Panonskom. Uopšte se ne poklapaju s mitologijom koju negujem jer drugo ne znam, o njegovoj teškoj psihopatologiji, učešću u ratu i "ubijanju od strane svojih jer je bio previše bolestan". Naprotiv, priče su sasvim oprečne. Ako neko zna nešto više, bila bih zahvalna...za mene on esencija panka, najdublji ponor nepristajanja. Svi ostali su mace.
Fakundo Sava Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 (edited) @Svemir Zeka Vranković je svirao sa njim na onom čuvenom koncertu u Akademiji A Milorad Milinković je snimio diplomski film o njemu i pričao je o tome u jednom podkastu možda kod Komarca edit da ne bude skroz off Lik iz pesme DLM je stvarno postojao Edited September 23, 2023 by Fakundo Sava 2 1
kipo Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Meni je sve postalo nepotrebno za znati posle clanka gdje opisuje kako se on reze a dvije ribe piju krv koja se sliva na binu, sa dasaka. oK, cao satane i blesavilo 1
Klara Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 (edited) Danju A noću ko teča i tetka posle kupovine prvog Fiće Inače https://plejer.net/ozzy-i-sharon-osbourne-donirali-kolica-bolnici-u-pancevu/ Edited September 27, 2023 by Klara 1 5
Filozof manijak Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Prepoznajem Trampa i Džeka Nikolsona, ko je ovaj u sredini? Voren Biti? Zbunjuje me što je ovo na rok fotografiji
bradilko Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: Prepoznajem Trampa i Džeka Nikolsona, ko je ovaj u sredini? Voren Biti? Zbunjuje me što je ovo na rok fotografiji da 1
Recommended Posts