Lancia Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 The first photo ever taken of the Rolling Stones, 1962. 1 1
MocaVukotic Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 On 28. 3. 2023. at 0:01, kipo said: Joj ocu i ja vako 1 1
slepa živana Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 46 minutes ago, MocaVukotic said: Joj ocu i ja vako sa srcem punim hladnih kristala mi smo sijali kao reklama 2
April Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 9 minutes ago, slepa živana said: sa srcem punim hladnih kristala mi smo sijali kao reklama Podseti me Propali Jura je vlasnik nekoliko najboljih tekstova ex yu r'n'r Sa mjenjačem u ruci, ona je ponovo živa Smijeh i riječi - tko ima veći? Slobodan stan za ludi provod... 3
slepa živana Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 13 minutes ago, April said: Podseti me Propali Jura je vlasnik nekoliko najboljih tekstova ex yu r'n'r Sa mjenjačem u ruci, ona je ponovo živa Smijeh i riječi - tko ima veći? Slobodan stan za ludi provod... moj bukvar 1
Moonwalker Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 (edited) 1 hour ago, slepa živana said: moj bukvar Moja prva domaca kaseta ❤️ Dugo sam pokusala da nadjem emisiju sa spotovima sa tog LP. Nesto oko 45’ je trajala spotovi sa temom apokalipse. Bas sam skoro razmisljala koliko je aktuelan album postao u ovo vreme. Tad je nekako izasao Blad Runner i Terminator I Spoiler Samo si mahnula rukom rekla si, nije vrijeme za ljubav osvrni se oko sebe ovo je kraj, svi su ljudi ludi Znam kako je stajati na okrutnim plocnicima dok ti vjetar prasinom ispuni dusu Edited March 29, 2023 by Moonwalker 3
Ras Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 Ležao sam u bolnici u vreme tog Filma. Sreća te su ga dosta puštali na radiju, uvek bi me obradovalo da čujem Boje, ili Zrake. Inače, Ti zračiš zrake i danas ne znam kako da klasifikujem? Kao DDuran plagijat, ili kao DDuran bolji od origanala. 1
vladavsnarod Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 Kad smo kod radija i Filma, u vojnoj auto-jedinici rokeri su uvek poručivali Srce na cesti na radiju, a folkeri Džeja i Ritam vozi vozi 3
Recommended Posts