ToniAdams Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 a mozebiti, mada se to kod mene uvek menja, sem prva dva, gde su zacementirani sarlo i odbrana
klimt Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 🤔 I Treći svijet bi bio isto u 5. (Zbog kvaliteta i rimovanja...) Slažem se za cement i stvari. Možemo i poseban topik o tome ili je već bio ovde ili na pokojnom B92?!
Ptica trkacica Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 Stvarno ne znam šta je odjednom ovom Rašiću, pa ovo što je izlupetao zvuči kao da je on sam na nekim drogama. Kakvo licemerje i malogradjanština. Celog života leba jedeš od rokera i sad ih pljuješ. Čuš, Milan nije bio originalan i nije imao emociju Malo, malo, pa neko opljune EKV u stilu ''pojela ih droga'', ali od ovog to stvarno nisam očekivala. Sve moralna gromada do moralne gromade. Ne sećam se nešto da su članovi EKV ikada ikoga ugrozili svojim životnim izborima, osim samih sebe, pa mi je time odvratnija ova tzv. moralizatorska zgroženost skoro 30 godina posle Milanove smrti. Možda je Rašiću vreme da menja karijeru, evo Ceca voli da zapošljava rokere, mogao bi nju da fotografiše. Taman bi se uklopio, pošto misli da je Bora Čorba najveći pesnik na svijet. 1
slepa živana Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 21 hours ago, Ptica trkacica said: Stvarno ne znam šta je odjednom ovom Rašiću, pa ovo što je izlupetao zvuči kao da je on sam na nekim drogama. muzički i vizuelni umetnici su vrlo često neiskvareni čitanjem i neopterećeni znanjem 1
Lancia Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 1 minute ago, beyoncé said: debbie harry, 1968. Jos tada je znala seksi da zmirka 1
klimt Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Iconic Photos of Bands and Musicians Reshot in Their Original Locations https://petapixel.com/2022/07/24/iconic-photos-of-bands-and-musicians-reshot-in-their-original-locations/ 3 1
holden kolfild Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Metallica je 1987 godine održala turneju u Poljskoj pod imenom "Behind the Iron Curtain".* James Hetfield je tom prilikom slučajno pozirao pored autobusa FAP Sanos S 415 Autor fotografije Maciej Głowaczewski *spore se oko godine pa cisto da mi se neki oldskul metalac ne nakaci navrat. 2
klimt Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 (edited) Topolatrans, Bačka Topola https://www.facebook.com/topolatrans.backatopola Edited August 13, 2022 by klimt 2
Reaktor Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 pomislio sam da se neki bend zove Topolatrans (dok nisam obratio pažnju na prethodni post) 😵
holden kolfild Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 gabi i tereza kesovija. i gordon's dzin. 2
Ras Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Preuzeto iz Balkanrock galerije: Pixies umesto Višnje i jedan od naleta kiše (za koju zaista ne znam odakle je stizala).
Recommended Posts